GOLUBOVIĆ POTPISAO UGOVOR: Kristijan hoće u "Zadrugu 4" s Medenicom!

U IGRI

GOLUBOVIĆ POTPISAO UGOVOR: Kristijan hoće u "Zadrugu 4" s Medenicom!

Rijaliti -

Kristijan Golubović potpisao je ugovor za učešće u rijaliti šouu "Zadruga 4", koja startuje od septembra.

Kako neposredno saznajemo, žestoki momak je izrazio želju da u novoj sezoni bude Jasmina Medenica, sa kojom je u jednoj od sezona pravio šou. Podsetimo, Medenica je u rijalitiju odlepila za Golubovićem, toliko da mu je non-stop masirala leđa i stopala, ljubakala ga, grlila i trčala za njim, pa su svi videli koliko je opsednuta njim.

foto: Damir Dervišagić, screenshot Pink tv

- Očekujem zaista ono što nikada nije bilo do sada, na nekom većem nivou. Osećam i znam da će biti mnogo bolji takmičari i mnogo bolja priča, godine su prošle i zreliji smo i mi kao osobe i smatram da će ovo biti najbolji šou program koji je do sada viđen - objasnio je Golubović za Pink.

foto: Printskrin

On ima i posebne želje sa kim ne bi voleo da bude u beloj kući. - Ne bih voleo da vidim neke devojke koje iritiraju moju suprugu zato što ona govori: "Ideš opet tamo, pravićeš neke švalerske avanture", što nije tačno, to je sve šou-biznis, ja sam pokušao da joj objasnim - rekao je Kristijan, koji je svojevremeno u rijalitiju "Farma" imao žestoke akcije sa Stanijom Dobrojević, zbog čega je njegova supruga bila veoma ljuta, a on je govorio da su njihovi zagrljaji bili samo igra. Posle rijalitija je tvrdio da je ona i dalje zaljubljena u njega, dok je starleta to negirala.

Inače, Golubović je izašao iz zatvora sredinom aprila, nakon što mu je istekla kazna od osam godina zatvora, koju je odslužio u celosti. On je osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010, kada je uhapšen ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu. Policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola, kao i jedan pištolj.

foto: Facebook Printscreen, Kristijan Kiki Golubović

kurir.rs/Lj. S./ foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track