JELENA ILIĆ OSTAJE BEZ CVONJKA? Rijaliti svađe, drame i nasrtaji na dečka će joj doći GLAVE!
Foto: Damir Dervišagić

niko ne zna kako će reagovati kada bude saznala

JELENA ILIĆ OSTAJE BEZ CVONJKA? Rijaliti svađe, drame i nasrtaji na dečka će joj doći GLAVE!

Rijaliti -

Svakako turbulentna veza Jelene Ilić i Ivana Marinkovića ovoj takmičarki vile "Parova" mogla bi da dođe glave. Zbog brojnih svađa, kao i čestih fizičkih obračuna navodno će iz rijaliti kuće u Zemunu izaći bez prebijene pare, a česlnicima će, kako se dalje navodi, možda još i "doći" određenu svotu novca.

Jelena, naime, zna da bude vrlo nasilna kada joj nešto nije po volji, a tako je i bilo pre samo nekoliko nedelja kada je fizički nasrnula na Marinkovića - pomenuti par tada je imao veliku svađu u toku dana koja se u toku noći završila stravično. Kada je u zemunsku vilu ušao bend koji je trebao da svira tu noć na žurci, do njihovog nastupa nikada nije ni došlo.

Jelena se svađala sa Ivanom tokom cele noći, nakon toga je uzela bokal pun vode i gađala Marinkovića koji je, na žalost, završio na instrumentima i mikseti benda. Vrednost štete procenjena je na nekoliko hiljada evra.

Jelena nijednog trenutka nije osetila grižu savest za ono što je učinila, ali kako domaći mediji saznaju iz produkcije - Jeleni je odbijeno od honorara sve što je uništila tu noć. Ostali učesnici rijalitija uveliko komentarišu kako je ostala bez cvonjka, ali i dužna čelnicima rijalitija.

Mnogi se pitaju kako li će reagovati kada bude saznala koliko je izgubila.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track