Najnovije vesti

ZORICA SE JAVILA DA HVALI MIĆU, A TARA JOJ OČITALA BUKVICU: Gađala si na moju majku! Kada si ti dala 2.000 € za mene?!
Foto: Printscreen

ŽESTOK HAOS

ZORICA SE JAVILA DA HVALI MIĆU, A TARA JOJ OČITALA BUKVICU: Gađala si na moju majku! Kada si ti dala 2.000 € za mene?!

Rijaliti

Zorica Marković uključila se u emisiju kako bi pohvalila Lepog Miću, ali nije očekivala da je napadne Tara Simov.

"Povod za zvanje je jedna Mićina rečenica. Čovek zna koliko ga volim, iako smo se svađali. Svi mladi treba da se stide pored njega, koliko se angažuje i koliko je aktivan. Neizmerno ga poštujem i zaista volim. Gospođa koja se javila realno je rekla šta je rekla. Treba da shvati da sam ja doživljavala mnogo uvreda i etiketa. Narod ima pravo da misli lepo ili ružno. Spomenula me da sam bila odvratna. Da, bila sam. Gospođa koja se javila prva je mene uvredila, upravo to i Mića reče. Svakom po zasluzi", rekla je Zorica, pa dodala:

foto: Printscreen

"Jelena je prva počela sa uvredama, naša rasprava je počela jer je ona krenula o napadima za Luku. Visila je na telefonu sve vreme, znam od koga je dobijala instrukcije. Ako mi neko kaže da sam krmača, reći ću mu da je svinja, tu se završava."

"Ja sam dobio informaciju da si se ti Jeleni ujutru izvinjavala", rekao je Mića, pa je Zorica nastavila:

foto: Printscreen/Premijera

"Ne, ne,ne... Ja bih se javno izvinila. Jelena je mene jednom rečenicom uvredila, kada je pomenula moje zdravlje i da me život uvredio jer sam imala operaciju na srcu."

"Ti si gađala na moju majku, kada si pričala da si mi ti kupovala moje stvari. Kada si potrošila 2, 3.000 evra za mene? Koje godine?", uključila se Tara.

"Nisam, niti sam izjavila, ne. Nisam tebe spomenula, ne znam ko je to pisao, ja nemam problem da kažem", odgovorila je Markovićeva.

"Jedina uvreda bila je na račnu tvoje karijere. Nemaš časti i obraza. Ona je htela da kaže da si bila velika muzička zvezda, a opredelila se za nešto drugo. Lažeš sve vreme", govorila je Tara u "Narod pita".

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...