IMAO SAM PUNO PROBLEMA ZBOG NJE, BILA JE SPREMNA NA SVE! Stefan Karić otvorio dušu, a ono što je rekao o Ivi je ŠOKANTNO
Foto: Printscreen

haos

IMAO SAM PUNO PROBLEMA ZBOG NJE, BILA JE SPREMNA NA SVE! Stefan Karić otvorio dušu, a ono što je rekao o Ivi je ŠOKANTNO

Rijaliti -

Rijaliti učesnik „Zadruge 3“ Stefan Karić smatra da je veza sa Ivom Grgurić njegova prošlost, kao i to da mu je drago što je ona pobedila.

foto: Printscreen Pink

"Iva je moja prošlost, ne bežim od toga. Nije ni lepa, a ni ružna prošlost, bilo je svega među nama. Nisam pogledao nijedan klip, pogotovo ne sa Ivom. Tek sada se adaptiram i trenutno me od toga ništa ne zanima. Iz besa je izjavila da sam ja folirant, ne mislim da to misli o meni. Okej mi je što je ona pobedila, nisam joj čestitao, svašta sam preživeo zbog nje, a ona nije marila da li će mi u nekom trenutku biti loše. Imao sam mnogo problema zbog nje jer je bila spremna na sve zarad rijalitija. Imala je taktiku, gledala je ozbiljno rijaliti i na sve je spremna zbog popularnosti" kaže Karić, a onda se osvrće na raskid sa Ivanom Šopić.

"Ona se sve vreme pravi luda i ne želi da kaže konkretan razlog našeg raskida, međutim ni ja neću o tome da pričam. Neka bude da sam prestao da je volim i da su se emocije ugasile prema Ivani" iskreno govori Stefan.

Mnogi su komentarisali da je otac Osman imao veliki uticaj na njega, kao i to da je „tatin sin“.

"Treba valjda roditelj da posavetuje sina, mislim svojom glavom. Nisam razmišljao očevom glavom, ali svako ima pravo da to komentariše" govori Stefan koji nikada ne bi u rijalitiju ušao sa porodicom.

"Ne bih nikada porodici učinio ono što su Đoganijevi uradili, napravili su loš potez. Prošlo je 15 godina da bi se neke stvari sada iznosile, bio sam u čitavom haosu na Anabelinoj strani. Njena greška je što je upala u tu čitavu priču, drugačije bi se sve rešilo van kamera" kaže i tvrdi da ne razmišlja o povratku u Šimanovce.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja