LJUBA, ARSA, CVETA, KIJA, MIMI... Svi su bili pobednici RIJALITIJA I ŠOU programa, dokopali se PARA, a evo gde su SAD!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

ŽIVOTI IM SE PROMENILI

LJUBA, ARSA, CVETA, KIJA, MIMI... Svi su bili pobednici RIJALITIJA I ŠOU programa, dokopali se PARA, a evo gde su SAD!

Rijaliti -

Ekspanzija rijalitija u Srbiji omogućila je privremenu popularnost učesnicima ovih TV formata, i dok su neki nastavili da grade svoj put ka vrhu, drugi su se vratili u anonimnost i pobeda im je donela samo finansijsku nagradu.

Neki su nastavili da grade pevačke karijere i rijaliti im je samo prošlost, a Ivan Ljuba i Cveta Majtanović nastavili su da se bave muzikom, samo ne pod budnim okom javnosti.

Ivan Ljuba

Prvi pobednik rijalitija "Veliki brat" koji je 2006. godine zaludeo Srbiju je smiren i kulturan mladić Ivan Ljuba. Ivan je danas uspešni profesor klavira i pijanista, a veliki je ljubitelj i ekstremnih sportova. Nakon pobede se u potpunosti posvetio karijeri pijaniste, odmah po izlasku iz kuće imao je koncert sa Beogradskom filharmonijom, potom su usledili koncerti u Subotici, Šapcu, Smederevu...

foto: Printscreen

Cveta Majtanović

Pobednica prvog "Idola" je nakon pobede 2004. godine objavila uspešan singl, koji je odneo mnoge nagrade. Ipak, ona nikada nije uspela da odmakne dalje od tog prvog stepenika svoje slave, te danas nije prisutna na sceni.

foto: pritnscreen jutjub

Katarina Živković

Pevačica Katrina Živković pobedila je u rijalitiju "Farma" 2010. godine. Njeno učešće obeležili su flert, svađa ali i ljubavna veza s ukućaninom Banetom Jankovićem. Nakon pobede pevačica je nastavila da radi na svojoj karijeri, te snima hitove i nastupa.

foto: Printscreen/Premijera

Andrej Maričić

Voditelj i pobednik "Survajvera" Andrej Maričić pokušao je da nastavi karijeru kao voditelj emisije, koja je nakon nekoliko emitovanja povučena sa televizije. Napustio je sve emisije kako bi pokrenuo svoju vlastitu.

foto: Printscreen/Instagram

Kija Kockar i Luna Đogani

Nakon ljubavnog trougla i kraha braka pred kamerama, pobedu u prvoj sezoni „Zadruge” odnela je Kristina Kockar, dok je Luna Đogani bila drugoplasirana. Đoganijeva je plasman popravila već u narednoj sezoni rijalitija, te je osvojila prvo mesto, a ove dve suparnice nakon napuštanja imanja u Šimanovcima gradile su svoje muzičke karijere. Obe su snimile pesme i jedno vreme nastupale, a koliko uspeha će im to doneti u budućnosti, ostaje da vidimo.

foto: Damir Dervišagić

Ivan Ivanović Đus

Reper i pobednik prve sezone rijalitija "Dvor", kako je istakao, ovom pobedom pokazao je javnosti ko je u stvari on i promenio je sliku koju je stekao u rijalitiju "Farma", odakle je bio izbačen. Inače, Đus već godinama živi u Rakovici s emotivnom partnerkom i majkom svog deteta Danijelom, sa kojom se nikad ne pojavljuje u medijima.

Mimi Đurović

Temperamentna crnogorska kreatorka i pobednica "VIP Velikog brata" 2006. godine, nakon trijumfa vratila se u svoj rodni Nikšić. Tvrdila je da joj se život nakon pobede potpuno promenio, međutim, nije nastavila da se bavi nekim javnim poslom.

Saša - Đani Ćurčić

Bivši fudbaler Partizana je 2007. godine pobedio u rijalitiju "VIP Veliki brat". Nakon završene karijere u Partizanu, Ćurčić je javnosti više poznat kao "učesnik rijalitija", pa je tako zabeleženo i njegovo učešće na "Farmi" i u rijalitiju "Parovi". Međutim, kasnije se vratio u anonimnost, jer ni objavljivanje knjige, pokretanje škole fudbala i ostale akcije nisu uspele da mu povrate veliku popularnost.

Miki Đuričić

Pčelaru iz Kupinova Mikiju Đuričiću "Veliki brat" je bio odskočna daska za rijaliti karijeru. On je i zauzeo prvo mesto u "VB VIP ol stars", a potom je pokušao da se bavi voditeljskim poslom, kulinarstvom... Iz poslednjeg šou-programa je izbačen jer je tukao Nadeždu Biljić i Suzanu Perović.

foto: Printscreen

Vladimir Arsić Arsa

Jedan od pobednika "Velikog brata" koji je unovčio svoj uspeh jeste Vladimir Arsić Arsa iz Užica, a pobedu je odneo u trećoj sezoni. Nekada je radio kao di-džej i vozio taksi, a sada je uspešan muzičar i ima svoja vozila u taksi udruženju. Ostao je upamćen po bizarnom s*ksu sa Danicom Kordić u ledenom bazenu dok je padao sneg. Arsa se u međuvremenu oženio Sandrom iz Slovenije i dobio sina.

Marijana Čvrljak

Atraktivna plaviša Marijana Čvrljak pobedila je 2011. godine u četvrtoj sezoni "Velikog brata" nakon što je prevarila tadašnjeg muža sa muzičarem Nikolim Nemeševićem Nemešom. Posle rijalitija se razvela i udala za Nemeša, ali je brak trajao samo godinu dana. Zatim se udala za Tomislava Grizelja, ali se rastala i od njega.

foto: Printscreen

Milan Topalović Topalko

Pevač "Zvezda Granda" pobedio je 2009. u prvoj sezoni rijalitija "Farma", a njegovi planovi nakon izlaska bili su usmereni na snimanje pesama. Kako se pisalo, od 100.000 evra koje je zaradio kupio je stan, a nakon napuštanja rijalitija nastavio je da radi na svojoj muzičkoj karijeri.

Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević bila je učesnica rijaliti programa, a u "Farmi 6" je odnela i pobedu i sa sobom odnela vaučer u vrednosti od 50.000 evra, a odmah iza nje, na drugom mestu našla se njena suparnica Tamara Đurić. Pretpostavljalo se da je starleta, pored podrške svojih fanova, pobedila i zahvaljujući Kristijanovim apelima upućenim fanovima da glasaju za nju.

foto: Printscreen Amidži šou

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić,

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track