OŽENJEN JE, A KAD VAM NAMIGNE DOĐETE SA DEKOLTEOM DO PUPKA: Anđela i Aleksandra optužene da su zaljubljene u Kristijana!
Foto: printscreen/Yt

ovako su se branile

OŽENJEN JE, A KAD VAM NAMIGNE DOĐETE SA DEKOLTEOM DO PUPKA: Anđela i Aleksandra optužene da su zaljubljene u Kristijana!

Rijaliti -

Marko Đedović je otkrio relaciju između Aleksandre Nikolić i Kristijana Golubovića, što je izazvalo burne reakcije kod ostalih zadrugara.

foto: Printscreen

"U pabu su dve devojke spavale, stavile dušeke na pod i tu spavale, Mišel kad se vratio, nije imao gde da spava", prokomentarisao je Đedović.

"Ja mu nisam dala iz inata, jer je bio bezobrazan", pravdala se Aleksandra.

"Poznajem ja vas dobro, kod vas principi preovladavaju kad vam odgovara. Bio sam prisutan kad ti Kristijan pogledom govori da sedneš pored njega sa dekolteom do pupka!", otkrio je Marko.

foto: Printscreen

"Gledam ga dok spava, uživam u tome", bila je ironična Aleksandra.

"Ja sam svoju posteljinu ponela, ona je krenula sa mnom, da spavamo zajedno, nije htela da spava ovde, jer joj je ovde gužva, to je ona meni rekla, navela je taj razlog. Ja sam sama otišla u pab, to je moje, a njen razlog ne znam", rekla je Anđela Milenković.

foto: Printscreen

"Glupi su vam izgovori, toliko su glupi da vređaju intelekt. Jasno je kao dan, otišle su da gledaju Kristijana, čovek kao da je sa Marsa pao, piljite u njega dok spava, s*re, jede... Aleksandra, Anakonda i sve ove što se zavlače tamo! Nabijate mu s*se pod nos, meni ne možeš takve stvari da pričaš. Kad vam pokaže očima, vi odmah skačete, ja sedim preko puta njega ljudi. On je oženjen čovek, a on jedan mig i odmah dođu do njega! Samo mu kontra uslugu činite", dodao je Đedović.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track