Najnovije vesti

METAK JE OPALIO, A MAJKA JE PALA U NESVEST! Neca doživeo pravu DRAMU napolju, zbog ovoga i danas ima TRAUME!
Foto: Printscreen

JEZIVA PRIČA

METAK JE OPALIO, A MAJKA JE PALA U NESVEST! Neca doživeo pravu DRAMU napolju, zbog ovoga i danas ima TRAUME!

Rijaliti

Nenad Lazić Neca, rijaliti učesnik poznat po svojim snimcima na društvenim mrežama, u svom životu prošao je kroz mnoge nedaće, maltretiranja i nipodaštavanja od strane okruženja.

On krije jednu mračnu tajnu koja se mogla završiti tragično, ali na svu sreću sve se završilo kako treba.

"Bili smo napadnuti od strane jedne komšinice sa kojom nismo u dobrim odnosima... Bilo je podne, letnje vreme, porodično smo seli da uživamo, kad je odjednom iskočila ta žena sa kojom moja mama nije pričala 18 godina i rekla mojoj mami: 'Dođi da ti ubijem dete', u smislu da ubije mene. Moja mama jako je stresno shvatila to jer ne priča sa njom godinama. Tata je hteo da smiri situaciju i pitao u čemu je problem, problem je bio navodno jer sam ukrao svesku njene unuke", pričao je Neca pred rijaliti, pa dodao:

"Dakle bio sam proglašen lopovom. Moja mama koja zna kakav sam je odmah to demantovala i krenula da se svađa sa njom, u tom momentu naišao je otac te devojke sa pretnjom da će nas sve ubiti i držao je neko oružje. Moja majka se uplašila za nas uvela nas unutra i pozvala policiju, tata kada je video čovekove namere, uzeo je neku metalnu šipku i udario čoveka po rukama. Tako je metak opalio negde u vazduh i majka je pala u nesvest tad. Popucali su joj očni kapilari, odveli smo je kod doktora i tu su je nedelju dana lečili i vraćali oči u normalu. Peca i ja smo zadobili velike traume. Čak smo išli i na sud i dobili smo ih."

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/S.Telegraf, Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja