EDISU NIKO NE VERUJE DA ON NIJE PUSTIO ZILHIN KUĆNI VIDEO! Nisam ja, evo odakle je PROCURIO bezobrazan snimak
Foto: Printscreen, Instagram

Pravda se

EDISU NIKO NE VERUJE DA ON NIJE PUSTIO ZILHIN KUĆNI VIDEO! Nisam ja, evo odakle je PROCURIO bezobrazan snimak

Rijaliti -

Nekadašnji zadrugar Edis Fetić Edo oglasio se nakon što je društvenim mrežama počeo da kruži intimni snimak na kome se, kako tvrde korisnici istih, nalazi njegova bivša supruga Zilha Karišik. Edo tvrdi da na snimku jeste Zilha i da je pomenuti video slala njemu dok su bili u ljubavi.

foto: Printscreen

"Pošto mi mnogo ljudi piše i očigledno nisu shvatili moju izjavu, ja ću još jednom reći da snimak nisam pustio ja, niti bilo ko blizak meni, a ja ću joj biti podrška u svakom pogledu. Jer to je majka moje dece i Zilha to zna", poručio je Edo.

foto: Printscreen/Instagram

Kako su reakcije i dalje burne, Fetić se još jednom obratio putem Instagram storija, kako bi svoju bivšu suprugu ubedio da nije on kriv što je snimaki procurio.

"Ja se moram još jednom oglasiti i sa tim ću završiti ovu priču. Meni je bitno da Zilha zna da snimak nije potekao od mene, niti bilo kog od mojih bližnjih. Jer moje telefon je ostao kod nje pre ulaska u "Zadrugu 3", a koliko znam, njen telefon je bio na servisu. Jedino odatle može da dospe u javnost. Eto toliko" napisao je Edo.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track