TRESEM SE NA POMEN MAJE, NAJSRAMNIJE JE ŠTO JE ZVALA MOJU ŽENU! Janjuš opleo po BIVŠOJ, a ovako će sa njom ako uđe u RIJALITI!
Foto: Sonja Spasić, ATA images

LJUT

TRESEM SE NA POMEN MAJE, NAJSRAMNIJE JE ŠTO JE ZVALA MOJU ŽENU! Janjuš opleo po BIVŠOJ, a ovako će sa njom ako uđe u RIJALITI!

Rijaliti -

Kristijan Golubović i Marko janjušević Janjuš došli su kod Miljane Kulić u emisiju, a Janjuš je zauzeo položaj na čuvenoj hoklici koju je Kristijan napravio, zato je pripremio nekoliko pitanja za njega.

"Objasni odnos sa Majom, kako je tvoja žena to podnela?", pitao je Kristijan.

"Moja žena podnosi, ali loše. Nije utučena i to, jer ona nema grešaka, a loše sve podnosi i dan danas, iz razloga što ona nije u ovom svetu. Ja sam se razveo, to sam objavio pred ulazak, razvod nam je bio osmog oktobra", rekao je Janjuš, pa ga je Kristijan pitao da li ga je Maja ponizila na javnom mestu.

"Postoji sto situacija, najsramnije je to što je moju ženu zvala, to je neki psihički poremećaj. Uznemiravala je i pre, i posle našeg odnosa. Izašao sam kao dupli gubitnik, u pet dana sam ostao bez ljubavi. Žao mi je što sam ostao bez mame mog deteta, a ja sam za sve kriv, ne krivim druge za to. Ne bih ulazio u afere neke", rekao je Janjuš.

"Ne bih voleo da sretnem Maju uopšte, na njen pomen se tresem, ne želim da je vidim, jedino ovde ako se pojavi", rekao je Janjuš, pa priznao šta bi uradio da Maja uđe u rijaliti.

"Ne, neću ništa. Ako bude išla za mnom, šta ću, moraću da se izborim sa tim. Milijardu posto, ja sa njom neću imati nikakav kontakt. Kada se završi emisija za crnim stolom, ja nju više ne vidim", dodao je Janjušević.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track