MILJANA KULIĆ DOBIĆE NANOGICU?! Zbog nasilja u RIJALITIJU učesnica može da snosi OGROMNE POSLEDICE!
Foto: Printscreen/Zadruga

OVO SU SVI DETALJI

MILJANA KULIĆ DOBIĆE NANOGICU?! Zbog nasilja u RIJALITIJU učesnica može da snosi OGROMNE POSLEDICE!

Rijaliti -

Miljana Kulić i Marko Đedović pre nekoliko dana saslušani su u sudu, povodom tužbe koju je Đedović podneo protiv Miljane, kada ga je u prethodnoj sezoni "Zadruge" fizički napala, a sinoć su ponovo pokrenuli tu temu i izneli nove detalje.

Marko Đedović je, naime, otkrio da bi Miljana kao kaznu mogla da dobije nanogicu, tj kućni pritvor.

foto: Printscreen7Zadruga

"Ja sam sinoć na intervjuu sa Darkom Tanasijevićem izneo neke stvari. Ja sam po priroodi osvetoljubiva osoba, ja sam se poslednjih dana igrao sa Marijom i Miljanom... Sve je to bila igra, kako bi one priznale sve. Tokom našeg druženja, Miljana je sve opovrgla i potpisala izjavu na sudu, i time sebi stavila nanogicu na nogu! Oko detalje, ljudi napolju znaju da je ovo bila potpuna igra, i ja sam tražio znak i oni su mi poslali manitil sa natpisom doktor Đedović! Ja sam dobio sve što mi je potrebno, i sada stavljam tačku na odsnos sa njima", rekao je Marko.

foto: Printscreen

"Ja sam mislila da je on oprostio! Nemam razloga da lažem - on je mene tužio i rekao mi kako je došao advokat, i kako ću da potpišem sporazum, i ja sam otišla i priznala sve što sam uradila. Rekla sam da mi se učinilo, on je meni sve i svašta pričao. Ja sam rekla kako je bilo, da mi je cvređao dete, i nazivao me ubicom deteta! Ja volim što se ovo desilo, on nam je dao dva najveća budžeta! On je dupelizac i uvlakača p*derska. Ja sam njega zatekla kako drži nogu na mojoj majci i mislila sam da ju je šutnuo. Meni je sudija rekla da za to mogu da dobijem, pored moje dijagnoze u tom momentu, da mogu da dobijem uslovnu kaznu. A ako nekoga udarim opet, ja sam zbog toga izgubila mesečni honorar. Ja sam mu se iskreno izvinila, ali on je sada pokazao kakav je čovek", rekla je potom Miljana.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track