VUK MOB URLA NA KIJINU MAJKU! REPER ŠOKIRAO SVE: Vaša ćerka bila je sa mnom, Slobom i Karićem u ISTO VREME! Ona je OLOŠ, kao i ja
Foto: Printscreen

PODIVLJAO

VUK MOB URLA NA KIJINU MAJKU! REPER ŠOKIRAO SVE: Vaša ćerka bila je sa mnom, Slobom i Karićem u ISTO VREME! Ona je OLOŠ, kao i ja

Rijaliti -

Vuk Mob napravio je haos sa Nadicom Zeljković i Sanjom Stanković.

Reper se iznervirao zbog Kristine Kije Kockar, Nadicine ćerke, sa kojom je kako kaže, bio intiman.

"Nadice, vi mene ne možete da volite. Nema potrebe da se pravimo fini, nema potrebe da imamo kontakt. Rekli ste da sam hteo da se kačim na vašu ćerku. Ja sam duže muzičar od nje, ona je postala poznata kao prevarena žena", počeo je Vuk Mob.

foto: Printscreen

"Šta se desilo, desilo se, neću da ulepšavam priču. Bio sam ološ dok nisam upoznao verenicu. Kija se sa mnom, sa Stefanom Karićem i Slobom viđala u isto vreme, nije ništa bolja od mene. Što se tiče Sanje, ona je kao list na vetru. Rekla je da sam isfrustriran jer nisam mogao da je j*bem... Vaša ćerka je bila isti ološ kao i ja. Nju su menadžeri sklanjali sa bine, jer je počela da rasteruje ljude", rekao je Vuk Mob.

foto: Printscreen

"Kija, nisi ološ, da ti mama kaže. Ovaj ima dijagnozu ozbiljnu", poručila je Nadica.

"Gospođo, Stefan Karić, Sloba i ja smo opštili sa vašom ćerkom u nedelju dana, je*avali smo je sva trojica. Ona je bila sa mnom dok je kačila ucveljene storije da pati za Slobom, toliko", rekao je Vuk, pa izašao napolje kako bi se smirio.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja