Najnovije vesti

OD MALENA MI JE FALILA LJUBAV I OČINSKA FIGURA! Aleksandra se SLOMILA, pa zaplakala na sav glas! Progovorila o TRAUMAMA koje ima!
Foto: Pritnscreen

nije mogla da se suzdrži

OD MALENA MI JE FALILA LJUBAV I OČINSKA FIGURA! Aleksandra se SLOMILA, pa zaplakala na sav glas! Progovorila o TRAUMAMA koje ima!

Rijaliti

Aleksandra Nikolić tokom gledanja snimaka  naišla je na meti osuda svojih cimera zbog klipa na kojem je priznala sve šta oseća prema Filipu Caru.

"Ne mogu više među ovim ljudima, ovo je strašno, nemam samopuzdanje", započela je ona, pa otrčala kod Drveta mudrosti gde je molila za poziv sa porodicom. 

foto: Pritnscreen

Ipak, tu se slomila, te je otvorila dušu i progovorila o teškom periodu. 

"Moji izbori muškaraca su pogrešni, ne znam da li ću naći nekoga ko će me voleti, ikada. Od malena mi je falila ljubav, očinska figura, nikad to nisam imala u životu, nikad. Borila sam se kako sam znala, sama, i kad je majka ostala bolesna, nikad nemoralna. Kao da sam rođena pod nekom nesrećom, nikad nisam videla oca i majku srećne zajedno, samo scene koje neću pomenuti, to su traume koje su ostale u meni, možda se zato tako i ponašam", pričala je kroz suze. 

BONUIS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...