RIJALITI ME JE POJEO, IGRAO SAM SE SA OBE! Fran se konačno obratio nakon POMIRENJA sa Paulom! A evo šta kaže o Sanji! (VIDEO)
Foto: Printscreen Zadruga

NEOČEKIVANO

RIJALITI ME JE POJEO, IGRAO SAM SE SA OBE! Fran se konačno obratio nakon POMIRENJA sa Paulom! A evo šta kaže o Sanji! (VIDEO)

Rijaliti -

Fran Pujas obnovio je vezu sa Paulom Hublin, iako je bio sa Sanjom Stanković, a sada je progovorio o odnosu sa njima.

"Želiš pobeći zbog Paule, sviđa ti se Sanja, plačeš zbog Mine, a sa Aleks se igraš. Pojeo te je rijaliti, da li si svestan toga?", glasilo je pitanje Vladimira Tomovića.

foto: Pritnscreen

"Očito me jeste pojeo rijaliti. Nisam zbog Mine plakao, nego zato što su se igrali sa mnom i zato što sam bio izigran. Rekao sam da mi se sviđa Sanja, a što je najgore, igrao sam se sa obe. Iznela je i Paula u meni, izneo sam ja, bili smo ljuti, živčani jedno na drugo", izjavio je Fran, onda je prokomentarisao intiman odnos Paule i Tome:

"Sumnjam da se ona seksala sa njim, on mi je ozbiljno digao pritisak, dobio je šta je zaslužio i to je to, u lice, jednostavno je. Povredilo me je to što je on počeo konstantno da se meša, a ne da mi se da me neko podj*bava! Sanja i ja niti smo se poljubili, nismo imali jači kontakt od zagrljaja i poljupca u obraz", objasnio je Pujas i slagao da sa Stankovićevom nije imao strastveni poljubac.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track