TUKLI SMO SE, ALI MOJA EMOCIJA JE VEĆA OD TOGA Svi šokirani Majinim ponašanjem, osudili je što juri Janjuša! On priznao: Volim Enu
Foto: Printscreen/Zadruga

haos

TUKLI SMO SE, ALI MOJA EMOCIJA JE VEĆA OD TOGA Svi šokirani Majinim ponašanjem, osudili je što juri Janjuša! On priznao: Volim Enu

Rijaliti -

Prvo pitanje u Zadruzi je postavljeno Maji Mrinković, a ona je prizala da pored toga što su se tukli, da su njene emocije jače od toga.

foto: Printscreen/Zadruga

"Majo, dokle ćeš da juriš za Janjušem i da se ponižavaš posle svega što ti je uradio napolju?", glasilo je pitanje.

"Sve što sam uradila, ja sam priznala. Malopre sam pričala sa Miljanom, ispada kao da trčim za nekim. Slažem se sa pitanjem, ispada da se ponižavam. Džaba meni i izgled, devojka mora da drži dostojanstvo. Neke ljude koji treba da mi budu na prvom mestu, stavila sam ih drugi plan. Mislim na oca. Džaba meni pričati, ne dopire mi do mozga. Ja njega volim", pričala je Maja.

"Ja ništa nisam radio, bre...", dodao je Janjuš.

"Ja stojim iza svojih emocija, nisu se uglasile, ali slažem se da ne mogu neki moji postupci da se opravdaju. Prosto, to je tako, slažem se sa pitanjem, gledalac je u pravu", istakla je Marinkovićeva.

foto: Printscreen/Zadruga

"Ja sam se malo iznervirao kad sam čuo pitanje, ali sam shvatio da je gledalac u pravu. Maja je svašta izjavljivala, logično je da se ljudi pitaju šta se dešava", dodao je Janjuš.

"Ja stojim iza svojih reči, ali moja emocija je veća od toga. Da, tukli smo... Očigledno nisam normalna. Stojim iza toga da smo se tukli", istakla je Maja.

Janjuš je odlučio da demonstrira zadrugarima da se nije tukao sa Majom, pa je na Milici Kemez pokazao situaciju.

"Ja svoju ženu najviše na svetu volim", istakao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track