JANJUŠ PRIZNAO DA BI OVU RIJALITI UČESNICU SVAKO POŽELEO ZA ŽENU: Ona ne pravi drame, skandale i nije na IVICI! Maja IZGORELA!
Foto: Printscreen

PRIZNAO EMOCIJE

JANJUŠ PRIZNAO DA BI OVU RIJALITI UČESNICU SVAKO POŽELEO ZA ŽENU: Ona ne pravi drame, skandale i nije na IVICI! Maja IZGORELA!

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš otkrio je da mu se dopada Rialda Karahasanović, što je potvrđeno i kada su svi gledali klipove.

"Ovde su samo dve istine, a najveća je da je Rialda neko sa kim svako može da funkcioniše i sa njom nema maltretiranja, psovanja i ne vređa. Ona nakon svađe iskulira i nema drame! Rialda je neko koga ja baš gotivim, i ona to zna ali nema nikakvih emocija i voleo bih da ako je ona ovakva, ona je devojka koju bi svako poželeo za ženu. Svaka veza ovde je bila na ivici ubistva, pogledajte njenu, sve mirno i normalno, ja i Maja isto katastrofa kao i Tarina svaka veza, a ja bih voleo da imam devojku koja se ponaša kao Rialda", rekao je Janjuš.

foto: Printscreen

"Meni je ona retko normalna devojka, ali ja sam sebe svesna i ne mogu da budem ljubomorna a oko on bude sa njom neka, ali ja sam mu bila najintersantnija. Ona je zaljubljena u Kenana, ali on kao on je ženskaroš ali nema tu emocija. Ne bi ona bila sa njim. Ja se nikada ne bih menjala, jer ja sam ovakva intersantna, i ne može ništa da me izbaci iz koloseka i druge devojke me ne zanimaju jer ja imam ogledalo. Ja imam jako lepo mišljenje o njoj i jako je lepa devojčica. Ja samo ne znam zašto njemu rade kompleksi kada ja ustanem da pričam", rekla je Maja.

foto: Printscreen

"Svakako hvala na komplimentu, ali mi nemamo takav odnos i ja znam sve najbolje o njemu. Odnos na emotivnu konotaciju ne postoji! Ja sve to nisam ni primetila ni doživela, i ja ne kontam to kao udvaranje i ja nisam primetila simpatije", rekla je Rialda.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track