MILIJANA ĆE POBESNETI KAD ČUJE ŠTA RADI NJEN DEČKO PENZIONER: Ona u rijalitiju, a on se bacio u PROMET!
Foto: Printscreen/Instagram

BIĆE U ŠOKU

MILIJANA ĆE POBESNETI KAD ČUJE ŠTA RADI NJEN DEČKO PENZIONER: Ona u rijalitiju, a on se bacio u PROMET!

Rijaliti -

Milijana Bogdanović i Milojko Božić, šokirali su javnost kada su se se sa razlikom od 53 godine venčali u septembru 2019. godine. Miljana nije dugo tugovala za čovekom koji je od nje stariji pola veka, pa je odmah uplovila u vezu sa novim penzionerom, doduše, malo mlađim od Milojka.

foto: Printscreen

Milijana je sada u vezi sa imućnim penzionerom iz Užica, a upoznali su se u jednom kafiću i uplovili u emotivnu vezu sasvim slučajno.

Milojko i Milijana potpisali su papire za razvod, a atraktivna brineta vreme provodi u rijalitiju udaljena od svog momka. Ono što će je defintiivno uznemiriti jeste aktivnost njenog momka na društvenim mrežama.

"Milijanin dečko je redovno aktivan na Fejsbuku, šalje zahteve mlađim lepoticama. Ne gubi vreme očigledno", kaže pouzdan izvor.

foto: Printscreen/Happy

"On redovno lajkuje slike atraktivnim damama, kada Milijana to bude videla, očitaće mu bukvicu za pamćenje", dodaje gospodin koji je insistirao na anonimnosti. Mnogi smatraju da ona neće uspeti da mu bude verna, a da li je to istina, saznaćemo u narednom periodu.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track