IZBACIO LJUBAVNICU IZ REHABILITACIJE: Janjuš sve radi da je zaboravi i otera od sebe, a zadržao JEDNU njenu stvar
Foto: Printscreen

ne mogu jedno bez drugog

IZBACIO LJUBAVNICU IZ REHABILITACIJE: Janjuš sve radi da je zaboravi i otera od sebe, a zadržao JEDNU njenu stvar

Rijaliti -

Drama bivših ljubavnika ne jenjava, iako samo tako izgleda da su se strasti malo spustile. No, izgleda da Marko Janjušević Janjuš ipak ne može bez svoje ljubavnice Maje Marinković, pa iako ju je isterao iz rehabilitacije, nešto njeno je ostalo za njom.

Naime, u ranim jutarnjim časovima Janjuš je mirno spavao u svom krevetu, bez da je Marinkovićeva tumarala negde oko njega ili na njemu, ali ono što nam je upalo u oko jeste ruž za usne koji se nalazi na stočiću pored kreveta.

Budući da u rehabilitaciji nije boravila nijedna zadrugarka posle Maje, sasvim je izvesno da je taj ruž pripada njoj.

Inače, Janjuš je tokom svoje ispovesti saopštio da više ne želi da bude sa Marinkovićevom, ali ona očigledno nema nameru da odustane od njega.

- Ja tebi moram reći da ti moraš naći novi život, ja s tobom ne mogu da budem. Nisam za tebe, niti ti mene, koliko god naše emocije bile jake. Prelazio sam preko dosta stvari, ona misli da mene može da osvoji sa tim ponašanjem koje je katastrofa. Meni je najmanja stvar da ti neko kaže da te mnogo voli. Ona više ne zna ni da se šali, ništa ne zna - rekao je Janjuš pred svima, ali se tokom današnjeg dana gotovo nisu odvajali.

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track