IVAN MARINKOVIĆ VRAĆA SE U RIJALITI: Veteran igre stiže da pomrsi KONCE, a tamo ga ček LJUTI SUPARNIK
Foto: Printscreen/Happy

OPET U PAROVIMA

IVAN MARINKOVIĆ VRAĆA SE U RIJALITI: Veteran igre stiže da pomrsi KONCE, a tamo ga ček LJUTI SUPARNIK

Rijaliti -

Rijaliti veteran i otac prve rijaliti bebe Ivan Marinković osvojio je drugo mesto u osmoj sezoni "Parova", pa je odlučio da u devetoj okuša sreću i osvoji prvo mesto.

Iskusan šarmer večeras će ponovo ući u zabavno-humoristički program, te će se konačno susresti oči u oči sa Nenadom Marinkovićem Gastozom sa kojim ima nerazrešena posla. Još uvek nije poznato da li on u vilu ulazi sa svojom verenicom Jelenom Ilić, budući da se šuška da je ona raskinula sa njim jer smatra da mu je rijaliti igra bitnija od veze.

foto: Printscreen/Instagram

"Ivan ulazi u Parove, ali bez Jelene. Pokazaće zube. Već se nameračio na konkurenciju. Jelena i Ivan su se posvađali pa će Marinković spas naći u Parovima", kaže izvor.

Podsetimo, Ivanovo učešće u sedmoj i osmoj sezoni "Parova" obeležila je veza sa Jelenom Ilić.

Iako su se mnogo voleli, Ivan i Jelena često su imali svađe. Vrlo često te svađe su eskalirale u nasilje. Jelena je iz besa tukla Ivana koji nije želio da joj uzvrati udarce. Tokom učešća u svim rijalitijima Ivan nije krio da ima problema sa alkoholom. O tome je često pričao, a upravo alkohol u većim količinama su mu mnogi njegovi fanovi i zamerali.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track