DRUGARICE ČUČNULE I UPALE U ŽEŠĆU RASPRAVU: Rialda i Nataša Radan pričale jedna o drugoj iza leđa, a sad STAVILE SVE KARTE NA STO!
Foto: Printscreen

SVAĐA

DRUGARICE ČUČNULE I UPALE U ŽEŠĆU RASPRAVU: Rialda i Nataša Radan pričale jedna o drugoj iza leđa, a sad STAVILE SVE KARTE NA STO!

Rijaliti -

Tokom igrice sa pitanjima došlo je do rasprave između Nataše Radan i Rialde Karahasanović.

One su čučnule kako ih niko ne bi čuo, a onda je Rialda zamerila što Nataši što je dozvolila da Anđelo njoj svašta priča.

Rialda Karahasanović, Nataša Radan
foto: Printscreen

"Gledaj malo svoja dela. Ja sam tebi rekla šta mislim, jer mi je stalo do tvog odnosa i tvog prezentovanja ovde. A kad se ti družiš sa Anđelom i da dopuštaš da Ana Bulatović piša po našem prijateljstvu... Pričala je za nas sve. Meni da je Ana opsovala tebe, ja bih joj rekla: "Ti sedi, ko si ti?". Da je to dečko koji tebe poštuje, kome je stalo do tvoje reputacije, što bih ja imala protiv toga nešto. Ali kad on ustane i kaže ništa, on te stavlja u koš kao da si najnebitnija na svetu, mene to iritira. I šta da kažem? Super, ja ovo podržavam? Svi se pišaju po meni, samo se Anđelo pišao po tebi, a ja sam stala u tvoju odbranu i njega sam odjebala. Ti ne držiš do sebe u smislu kako se pričalo za tebe. A na kraju krajeva, ja sam uvek tu, vaše rame za plakanje i sve, ne smatram da vi niste za mene, a vi svi ustajete i kažete kako ja ne valjam", pričala je Rialda.

Rialda Karahasanović, Nataša Radan
foto: Printscreen

"Mene nervira što Mića potpaljuje. Ja pitam Erminu sinoć jesi okej, ne ti, Ermina, ona kao: "Ćuti i gledaj". Ja nisam rekla da ne valjaš, meni se samo skupilo juče. Ti imaš pravo da kažeš šta hoćeš, ali svi ovi ljudi mogu da kažu kao: "Čim tvoja drugarica govori da si mentalna" svi će da govore kako hoće", rekla je Nataša.

"Celi taj odnos je katastrofalan, a vi između sebe tepate. Ja nisam rekla da si ti mentalno zaostala, niti sam za ikog rekla. Da Kenan ustane i kaže tako nešto, ja bih rekla "Ti sedi", nema šta da on piša po mojoj drugarici", rekla je Rialda.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track