NIJE ŠTEDELA ĆERKU! Majka Ivane Marinković oplela po njenim odnosima, pa poručila: Nervira me što je NAIVNA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

I ONA BI VOLELA DA UĐE U RIJALITI

NIJE ŠTEDELA ĆERKU! Majka Ivane Marinković oplela po njenim odnosima, pa poručila: Nervira me što je NAIVNA! (VIDEO)

Rijaliti -

Majka učesnice rijalitija "Zadruga 4" Ivane Marinković, Maja, oglasila se i u izjavi za medije prokomentarisala je najaktuelnija dešavanja iz rijaliti života svoje mezimice.

Ivana Marinković, Majka Ivane Marinković
foto: Printskrin Pink

Najpre je govorila o njenom odnosu sa Vladimirom Tomovićem i Stefanom Šebezom.

"Videla sam sve, i što se tiče Vladimira i što se tiče Šebeza. Ono što se desilo sa Vladimirom nije ništa posebno, mislim, malo su se poljubili, pa šta... Iskreno, ja njega nikako ne vidim kao budućeg zeta, to mi se ne sviđa, i o njima kao paru ne mislim ništa. Sa druge strane, što se tiče Šebeza, takođe. Smatram da bi ona najbolje funkcionisala sama, i da za nju tamo nema momaka koji bi joj u potpunosti odgovarali. Ja znam kako sam je vaspitala, i kakvo je ona dete. Nas dve smo povezane, i znam kako se oseća. Nervira me samo što ne ume da se brani, volela bih da mogu da stavim kameru kod mene kući, pa da može da vidi kako se ja svađam umesto nje. Kada bih ušla tamo na 24 sata, mislim da bi Ivana tek tada upoznala svoju mamu", nasmejala se Maja.

Vladimir Tomović, Ivana Marinković
foto: Printskrin / Pink

"Što se tiče žurke o kojoj je Matora pričala, moram da priznam da se strašno izlupetala, i ne znam zašto joj je to trebalo. Ivana je takva, da kada god izađe, ona mene po nekoliko puta tokom noći pozove na video - poziv, gde ja imam uvid u sve, i sa kim je i ostalo. Oni su rekli da su se tada vratili kući u 8, a ona je kod mene bila već u pola sedam ujutru, tako da to nije istina. A kada me je Ivana pozvala, ja sam videla da Matora uopšte nije bila u tom krugu ljudi, tako da nije mogla ništa da vidi. Drugo, i da se poljubila sa Šebezom, nema veze, ona je mlada devojka, ne treba da se nervira oko toga", dodala je Ivanina majka.

Ivanina majka osvrnula se i na prijateljstvo svoje ćerke sa Majom Marinković.

"Vidite, ne znam šta bih rekla... Njih dve se druže i to se vidi. Ja za Ivanu mogu da tvrdim da joj je prijatelj, jer je takva i napolju. Ona je privržena prijateljima, i zbam da u odnose ulazi iskreno i čistog srca. Ne mogu da kažem da je to 100% prijateljstvo, jer je Maja dosta pod uticajem Alena. Ali, ja sve razumem, ona mora da se druži. Ljudi su tamo upućeni jedni na druge, i normalno je da će da se rađaju neka prijateljstva. Isto tako i sa Aleksandrom. Ne smatram da joj je prava prijateljica, ali drugarica jeste, vidim da joj prija da povremeno provode kvalitetno vreme" rekla je Maja i dodala:

Ivana Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

"Nervira me samo što je Ivana toliko naivna, i što ne ume da reaguje kao ja. Njen brat se često našali kako Ivana ništa od borbenosti nije povukla na mene, ali šta da se radi, verujem da će je rijaliti ojačati. I kada je ulazila, ja sam se plašila kako će da se snađe, a ona je bila sigurna da se ništa loše neće desiti, međutim, sada je svesna šta sam joj pričala. Bitno je da me nije obrukala, i da je to moje dete, kakva je i napolju", zaključila je Maja.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja