NEZAHVALNA SAM PREMA SVOM OCU, REŠILA SAM DA STANEM! Maja Marinković odlučila da okrene novi list, Đedović ustao pa je DOKOSURIO!
Foto: Printscreen/Zadruga

haos

NEZAHVALNA SAM PREMA SVOM OCU, REŠILA SAM DA STANEM! Maja Marinković odlučila da okrene novi list, Đedović ustao pa je DOKOSURIO!

Rijaliti -

Zadrugari su komentarisali izbor za najnezahvalniju osobu, pa je ustala prva izabrana Maja Marinković, koja je

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- Kako pobeđuješ u svim najgorim stvarima? Je l' te blam? Sinoć si bilia iskrena? I dalje ponižavaš kad Teodora stane kod Čorbe...? - pitao je Milan.

- Ja sam samu sebe navela da sam nezahvalna, prvenstveno prema svom ocu. Uvek sam se vodila srcem, brzopleta sam bila. Postupci su mi bili loši, rešila sam da stanem. Bila sam iskrena sinoć, htela sam neke stvari da brže sasečem, pa sam ušla brzo u nešto drugo. Previše sam uzdigla neke ljude. Posvetiću se sebi, okrenuću drugi list. Što se tiče Janjuša, odnos nam nije bio idiličan, nije mi žao što sam prekinula, ali žao mi je što sam verovala pogrešnoj osobi. On je imao neke greške, ali i moja je velika. Nemam potrebu da sednem da razgovaram s njim. Rekao si lepu rečenicu kad sam bila i ljubavnica...posvetiću se sebi i boljem svetlu, i da ne radim neke greške koje sam radila. Što se tiče tih osoba, slažem se da je ružno kad komentarišem, ali nije mi bila namera - rekla je Maja.

Marko Đedović je imao reč, pa je dao i svoj komentar na izbor najnezahvalnije osobe.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja sam Maju naveo, pa neću birati reči. Ponaša se na takav način prema svom telu i čoveku koji je ceo život gledao u njeno du*e. Sveobuhvatni doživljaj je da joj otac dobio šećer, majku ne pominje, tog čoveka mi je najžalije. Verujem da taj čovek i sad jauče, pa je zbog toga proglašena najnezahvalnijom osobom. Nisu bili sjajni ni Janjuš ni Maja. Što se tiče Monike slažem se sa gledaocima. Pokazala je nezahvalnost sa Mićom. Za Boru ne mislim da je nezahvalan. On se vrlo preda svakom zadatku - rekao je Đedović.

- Njegov rijaliti se vrti oko Nece i Milice - dodao je Milan.

- On nije u obavezi da ima afinitete prema takvim stvarima. Neca igra igru, sprda se, pa se u očima maloumnog sveta može predstaviti kao žrtva - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track