POSLE RASKIDA RIALDE I KENANA, OGLASIO SE NJEGOV BRAT: Edin otkrio šta je maneken ZEMERIO devojci, pa spomenuo Matoru
Foto: Printscreen

otvorio dušu

POSLE RASKIDA RIALDE I KENANA, OGLASIO SE NJEGOV BRAT: Edin otkrio šta je maneken ZEMERIO devojci, pa spomenuo Matoru

Rijaliti -

Posle burnog raskida Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića, njegov brat Edin prokomentarisao je ono što je sve zadrugare kopka a to je da su primetili da se od njegovog povratka na imanje sve promenilo.

"Iskreno, Kenan i ja imamo i tih nekih detalja koje ne razumemo i ja nisam upućen u teme koje je on spominjao da je vani video. Što se “raskida” tiče, pusti ću poznavajući njihove svađe, kao prvo da prođe nekoliko dana pre nego što to uopšte shvatim kao raskid, jer smatram da se radi o svađi koja je naravno prenapuhana činjenicom da su unutra i ne mogu o tome u miru da porazgovaraju i spuste tenzije", rekao je Kenanov brat.

Kenanovog brata je otkrije da li on zna šta se desilo i šta je to zadrugar video dok je bio napolju pa se razočarao u pevačicu.

"Poznavajući njega, nije to neka velika stvar nego je verovatno kao što i sam kaže neka sitnica, čim je on prešao u svojoj glavi preko toga, kada je isključivo radi nje odlučio da se vrati uprskos situaciji koja mu se desila", rekao je Kenanov brat.

Mnogi zadrugari su prokomentarisali da je Matora ključan problem Rialde i Kenana, njegovog brata

"Nije on ljubomoran na Matoru nikada bio jer nju stvarno voli i spominjao ju je jako često vani kao nekoga s kim uživa u šetnji i u razgovorima. Mislim da je tu više stvar principa i da kao prijatelj nije u redu da izgovara da će da muva Rialdu po izlasku, iako ni to nije ono što je njemu zasmetalo. Njemu jednostavno smeta što Rialda ni u jednom momentu nije ustala i rekla Matoroj da prekine sa tim iako je bila svesna da je muvanje u pitanju", obrazložio je Edin.

Matora
foto: Printscreen

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track