ČORBA UHVATIO MAJU ZA NOGE I BACIO JE NA LEŽAJ! Kuvar navalio na nju usred DANA, a Marinkovićeva pomenula JANJUŠA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠČEPAO JE PRED SVIMA

ČORBA UHVATIO MAJU ZA NOGE I BACIO JE NA LEŽAJ! Kuvar navalio na nju usred DANA, a Marinkovićeva pomenula JANJUŠA! (VIDEO)

Rijaliti -

Milan Janković Čorba je vežbao u dvorištu, a Maja Marinković pila prvu jutarnju kafu, pa su se "uželeli" jedno drugog.

Naime, Čorba je doleteo do nje, ščepao je rukama i odlumio scenu iz njihovih vrelih akcija koje su imali na podu, u tuš kabini i ostalim delovima Bele kuće.

Maja Marinković sedela je sa Draganom Mitrović na klupi, te su pokrenule priču o njenim ljubavnim, vrelim i scenama za odrasle koje je priredila sa Milanom Jankovićem Čorbom, te ga je uporedila sa bivšim dečkom Markom Januševićem Janjušem.

"Misim da je ovo ništa šta sam mu priredila prošle godine, on je slobodan dečko, ne može to da se poredi. Jasno mi je, nije prikladno", rekla je Maja.

Maja Marinkovic, Dragana Mitrovic
foto: Printscreen

"Moraš to da shvatiš, drugi put, idi i sakrij se, pokrij se jorganom! Tomović ode legne u boksericama i ništa, ja nikada ne bih legla muškarcu u krevet, a da nismo u vezi, nikad", poručila je Dragana.

"Meni se zamera odnos sa njim, zbog njegovog slenga, a druge leže po krevetu i valjaju se, a tu se teme ne potežu", pravdala se Marinkovićeva.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track