ANA I JANJUŠ OČI U OČI! Ona nije marila za Maju, pa se obratila bivšem košarkašu: Sve sam nade položila u tebe! SRAM TE BILO!
Foto: screenshot

haos

ANA I JANJUŠ OČI U OČI! Ona nije marila za Maju, pa se obratila bivšem košarkašu: Sve sam nade položila u tebe! SRAM TE BILO!

Rijaliti -

Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš se nakon nekog vremena sreli oči u oči i to baš u Zadruzi gde se održava takmičenje. Ona mu je rekla da ju je on razočarao.

Posle njega na red je došao Milan Janković Čorba, koji je takođe postigao 12 poena. Posle Čorbe loptu je ubacivao Jovan Cvijetić Cvele, koji je uspeo da osvojio 9 poena. Fran Pujas bio je sledeći takmičar, koji je osvojio 9 poena. Bora Santana bio je poslednji takmičar u prvoj rundi, a on je osvojio 15 poena.

Odmah nakon toga počela je druga runda. Kenan Tahirović osvojio je 18 poena. Vladimir Tomović se isprobao nakon njega, a osvojio je 15 poena. Stefan Karić bio je sledeći, a on je uspeo da osvoji 15 poena.

Posle Karića, lopte je ubacivao Nenad Lazić Neca, koji je uspeo da osvoji 3 poena. Poslednji takmičar u drugoj rundi bio je Lazar Čolić Zola, koji je uspeo da ubaci 15 poena.

Ana Korać
foto: Printscreen/Zadruga

- Stefan i Bora za mene najbolji - rekla je Ana Korać.

- Rekla mi je da ju je najviše razočarao Janjuš - dodao je Milan Milošević.

- Moj favorit je Neca - poručio je Dragan Marinković Maca.

- Janjuše, ako me sada razočaraš... Breksvice, tebi se obraćam! Sve sam nade položila u tebe - dodala je Ana.

Janjuš je bio sledeći, a on je osvojio 12 poena.

- Sram te bilo, Janjuše - dobacila je Ana.

- Ne mogu kad me gleda Ana - dodao je Janjuš.

- Sve je zaboravio, osim mene - poručila je Koraćeva.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track