PROĆI ĆE GORE NEGO ZOLA! Neca otkrio Miljani da se Danijel MUVAO sa Sanjom, ona mu zapretila: Hoćeš TRI šamara (VIDEO)
Foto: Printscreen Zadruga

problemi na početku

PROĆI ĆE GORE NEGO ZOLA! Neca otkrio Miljani da se Danijel MUVAO sa Sanjom, ona mu zapretila: Hoćeš TRI šamara (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić, koja je nedavno raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom, i to posle stravične tuče, saznala je od Nenada Lazića Nece je njen novi dečko Danijel Višić, kad je ona otišla sa žurke, plesao sa Sanjom.

- Muvao se sa Sanjom - otkrio je Neca. - Skupi stvari i izađi iz rehabilitacije, muvaj se sa Sanjom - rekla je Kulićeva.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Igrao sam sa Sanjom - pravdao se on. - Da li imaš devojku? - pitala je ona. - Da, pa? - uzvratio je Danijel.Hajde, skini se, presvuci se i dođi u rehabilitaciju - govorila je Kulićeva.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Miljana, unormali se - poručio je on.

- Nema spavanja - poručila mu je Kulićeva. - Nemoj da si nenormalna - rekao je Višić. - Hoćeš tri šamarčine? - pitala je Miljana. - Nikad više nećeš da piješ. Ja spavam ovde, a ti sama - rekao je Višić.

- Nemoj da odem kod Mišela - zapretila je Kulićeva. Danijel je otišao do rehaba, a Miljana do pušionice da popije kafu, kako bi se razbudila.

Posle rasprave, Kulićeva je htela da bude intimna sa novim dečkom, ali je Danijel bio previše umoran, spavalo mu se, a nije želeo ništa s njom jer je bila malo više popila.

- Rekao sam ti, neću sad to. Ne želim. Smiri se. Nemoj to da radiš, Miljana, hoću da spavam. Hajde smiri se. Zabraniću ti alkohol, više ne smeš da ga piješ - poručio joj je Danijel.

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track