JOVANA, TI SI OZBILJAN LAŽOV! Karić tvrdi da bi misica bila i sa Anđelom, URLALI jedno na drugo: Kasno je, MI NISMO U VEZI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink TV

ŽESTOK SUKOB

JOVANA, TI SI OZBILJAN LAŽOV! Karić tvrdi da bi misica bila i sa Anđelom, URLALI jedno na drugo: Kasno je, MI NISMO U VEZI (VIDEO)

Rijaliti -

Rijaliti učesnici imali su prilike da vide snimak na kojem se Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić raspravljaju zbog Anđela Rankovića što je pokrenulo raspravu.

Stefan Karic, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Pink TV

- On je mislio da ja gledam Anđela, ali mi smo to razjasnili i sad je sve okej. Nas spajaju od samog početka, jer sam rekla da najviše liči na Luku - pravdala se Jovana.

- Ja njoj ne verujem, video sam da ga gleda u ogledalu - rekao je Stefan.

- Ja to nisam primetio, jer nisam gledao ja u nju - rekao je Anđelo.

- Da se Anđelo meni dopada, ja bih ranije raskinula i bila sa njim - dodala je Jovana.

- Ja mislim da bi ona bila sa njim, samo da se nije plašila da bude osuđena. Matora, kaži šta ti je Jovana rekla kada si išla na suđenje. Hajde, ustani. Jovanin najveći problem je što je svoju vezu toliko veličala, pa sada izgleda da je vrlo lako prebolela sve. To je problem što je ljudi sada napadaju - objasnio je Karić.

Stefan Karic, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Pink TV

- Rekla mi je da samo poručim kako je ovo sve rijaliti i da ne brinu - otkrila je Matora.

- Ja nikada u životu ne bih nešto ružno rekla o dečku sa kojim sam bila. Jesam to poručila, ali to ne znači da se igram sa Stefanom. Nikada neću pljuvati po nekome koga sam volela. A šta ti, Stefane, radiš? Uzimaš igračke, ulazi ti druga dok ti se*eš, ti bi mi pravio haos zbog toga . Ja sam lojalna i umem da se ponašam u vezi! Meni se zamera nešto za šta kažem da ne postoji! Ti bi meni zamerio sve ove stvari - objašnjavala je Jovana.

- Istina je da su nas povezivali od samog početka. Ne mogu da kažem da nije bilo nekih pogleda, ali sam se ja povukao još kad je bila ona priča sa Vladom. Ona je znala za moj stav što se tiče veze i moju priču od spolja. Mi se nikada nismo ni muvali, ni flertovali, niti sam ja ikome rekao da mi se ona dopada. Naravno, ne mogu da kažem da se nikada nismo nasmejali ili pogledali, to ne mogu da govorim - izjavio je Anđelo.

Stefan Karic, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Pink TV

- Tomoviću, da li se pre neki dan smejala tvojim forama? - pitao je Karić.

- Mene tvoja devojka nije pogledala, otkad je u vezi sa tobom, ja bih joj prvi to natrljao na nos. Da li se smejala, ne znam - odgovorio je Tomović.

- Jovana, ti si jedan ozbiljan lažov! Evo, ispalo je da su svi uticali na mene, neka bude da je tako! Kasno je već za sve, mi nismo u vezi. Nemoj ti sa mnom da igraš rijaliti, tebe to i te kako interesuje! Ti si jedna lažovčina! Ja ću sa Natašom imati dobar odnos, jer smo proveli dosta vremena zajedno! Ako ja nisam dobro video, odričem se svega i odlazim, obećavam! Ali ja nisam toliki debil - vikao je Stefan.

- Mislim da je Jovana njega uvukla u celu svoju priču i ovu histeriju. Treba da nađe neki drugi profil osobe - komentarisao je Brendon.

- Ona je bolesno ljubomorna i njoj sve smeta! Dečko se meni sviđao prošle godine i sad se poteže ta priča, ali smo mi ostali u super odnosima, naš odnos niko neće moći da promeni! Ja u njega nisam zaljubljena - rekla je Nataša.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

01:06

LJUPKA PRASNULA U SMEH NA NAJAVU O SEBI I GENERALU SIMIĆU! Ostavila sve iza sebe i stavila tačku (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track