Najnovije vesti

MOJE DEVOJKE SU BILE MODELI, KAKO MILJANA DA MI SE SVIDI?! Danijel u panici, Mina mu prenela da će ga se roditelji ODREĆI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIJE MU LAKO

MOJE DEVOJKE SU BILE MODELI, KAKO MILJANA DA MI SE SVIDI?! Danijel u panici, Mina mu prenela da će ga se roditelji ODREĆI! (VIDEO)

Rijaliti

Mina Vrbaški prenela je Danijelu Višiću da će ga se roditelji odreći zbog Miljane Kulić.

Danijel se odmah uspaničio i počeo da se pravda.

Danijel Visic
foto: Printscreen

"Mina, ja sam se pogubio! Bio sam odlepio za Ivanom, plakao sam u sebi kada je otišla. A onda sam se izgubio, kakva Miljana, moje devojke su top modeli, kako ona može da mi se svidi? Naravno da će me se roditelji odreći. Miljana je poremećena, ne mogu da se sklonim od nje", paničio je Danijel.

"Ma, možeš, samo je ignoriši, skloni se iz kreveta", poručila je Mina.

Nakon što je dobio saznanje od Mine Vrbaški da su njegovi roditelji razočarani i besni zbog njegove veze sa Miljanom Kulić, Danijel Višić je u dvorištu razgovarao sa Filipom Carom.

"Moraš da znaš da si ti sada obeležen da si bio sa Miljanom, to ti je tako. Moji roditelji znaju biti ljuti na mene, ali nikada me se ne bi odrekli, ne znam kavi su tvoji", pričao je Car.

Danijel Visic
foto: Printscreen

"Pa ne znam, nikad nisam bio u ovakvoj situaciji. Miljana nije uopšte moj tip devojke, ja volim devojke kao što su Mina, Sanja. Ne znam šta mi je bilo. I ja sam raskinuo sa njom, ona me i dalje juri, ja takve veze nisam imao", rekao je Danijel.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...