KARIĆ SE HVALIO KAKO JE JAK MUŠKARAC, A RIALDA MU ZAPUŠILA USTA PRED MILIONIMA: Muškarci smatraju da smo njihovo VLASNIŠTVO! VIDEO
Foto: Printscreen

OČITALA BUKVICU

KARIĆ SE HVALIO KAKO JE JAK MUŠKARAC, A RIALDA MU ZAPUŠILA USTA PRED MILIONIMA: Muškarci smatraju da smo njihovo VLASNIŠTVO! VIDEO

Rijaliti -

Debata o ravnopravnosti je odmah na početku prešla u raspravu, koje je nastala između Paule Hublin i Stefana Karića, pa se nadovezala i Rialda Karahasanović.

"Kod mene se zna ko je muškarac a ko žena. Jovana uopšte nije jača u vezi", rekao je Karić.

"To je jako pohvalno što imaš jaku ženu uz sebe, da te digne kad si slab. Ne uvek, jer su one slabi pol, ali ona u mnogim situacijama treba zaštiti svog muškarca", rekla je Paula.

Kenan Tahirovic
foto: Printscreen

"Došlo je takvo vreme da devojka bude sa nekim drugim naočigled svog muškarca", dodao je Stefan.

"Krenuću iz svog ličnog primera, ja sam žena koja gradi karijeru, i da imam to svoje, ali sa partnerom želim da kreiram i nešto naše. Ali oni to zloupotrebljavaju, jer oni smatraju da stiču pravo nad tobom i svojim vlasništvom. Volim da se pravim da prepustim nekad stvari njemu, jer muškarac treba da bude to. Žene su i dan danas nemaju poštovanje prema samim sebima i samim tim dajemo dozvolu da nas tretiraju svakako. Ne radi se o dominaciji, ja ne želim da budem muškarac i žena u vezi. Ja sam se udala jako mlada, htela sam da izvučem komparaciju", rekla je Rialda.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track