SAMA MI SE NUDILA, A JA SAM HTEO DA CEPAM PARE! Danijel Višić otkrio EKSPLICITNE detalje života van rijalitija, niko mu ne veruje!
Foto: Printscreen

SKANDALI

SAMA MI SE NUDILA, A JA SAM HTEO DA CEPAM PARE! Danijel Višić otkrio EKSPLICITNE detalje života van rijalitija, niko mu ne veruje!

Rijaliti -

Stefan Karić i Danijel Višić otkrili su njihov stav povodom dosadašnjeg boravka u rijalitiju.

Danijel je prvi imao reč, nakon čega su ga voditelji bombardovali informacijama i pitanjima. Višić je nakon toga prepričao scenu sa jednom devojkom, koja se desila nešto pre ulaska.

"Napala me da treba da pije pilule, a ja pre toga kucao na internetu, a ja bio osmi razred, a mislio sam da je pilula 500 dinara, a ona u apoteci mi rekla 1.500", rekao je Danijel.

Danijel Visic, Miljana Kulic
foto: Printscreen

Nakon toga, Višić se dotakao i iskustva sa ženom, gde je imao problema sa potencijom, a nakon toga Karić ga je zamolio da objasni kako je prvi put došao do velikog novca.

"Komšinica iz kraja mi je odgovorila na stori, rekla da sam joj zgodan, i ona me pitala kao, koliko je šta, i ja joj rekao ovo ti je 50, a ovo 100 evra, i ona mi rekla da se popenjem na sprat. Ja joj rekao da siđe dole, otkud znam, možda joj je muž tu i to", rekao je Danijel.

Danijel Visic
foto: Printscreen

Nakon toga, Danijel je nastavio da prepričava scene na koje ga je Karić sve vreme podsećao, potom se dotakao još jedne scene sa još jednom bivšom.

"Pa jedna mi se sama nudila, i šta, bolje da cepam pare", smejao se Danijel.

"Ko ti se sviđa? Ana Bulatović?", pitao je Car.

"Ne, Ivana, Sanja i malo Nataša, to je moj tip devojaka", rekao je Danijel, pa dodao:

"Tip svakog muškarca je Rialda."

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track