TEK ŠTO SE RAZVEO OD ENE, JANJUŠ PLANIRA DA SE PONOVO ŽENI! Bivši košarkaš se veselio i Matoroj otkrio koga je odabrao za KUMA!
Foto: Printscreen Pink, Sonja Spasić

hit

TEK ŠTO SE RAZVEO OD ENE, JANJUŠ PLANIRA DA SE PONOVO ŽENI! Bivši košarkaš se veselio i Matoroj otkrio koga je odabrao za KUMA!

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš je uživao u hitovima Ace Lukasa koje je zadrugarima puštao Veliki šef. Janjuš se u jednom momentu obratio Jovani Tomić Matoroj, pa joj otkrio ko će mu biti kum:

- Bele ruže bele ruže opet cvetaju... - pevao je Janjuš, a onda se obratio Matoroj:

- Matora, Ranković će mi biti kum kada se budem opet ženio! - vikao je Janjuš.

Svima je dobro poznato da je Marko Janjušević Janjuš prevario svoju suprugu Enu sa Majom Marinković u "Zadruzi 3", a nakon završetka sezone svašta se izdešavalo.

Prvo se mislilo da se Janjuš pomirio sa ženom, a da je i dalje sa Majom, pa su onda navodno ovi bivši zadrugari raskinuli da bi u poslednje vreme Janjuš i Maja neretko viđani zajedno u javnosti. Janjuš je tada iznenadio sve svojim potezom na Instagramu. Naime, on je objavio sliku sa ženom i obratio joj se sledećim rečima.

"Nakon pet godina veze i sedam godina braka, došao je taj trenutak da postanemo najbolji prijatelji... Uvek ću btii tu za vas i u dobru i u zlu. Vi ste moja jedina porodica, tako će ostati do kraja života. Nije mi lako, al' to je sve život", napisao je Janjuš uz dve fotografije sa Enom.

Marko Janjušević Janjuš, Ena Janjušević, Maja Marinković
foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:04

MARINA VISKOVIĆ OBJAVILA VIDEO BEZ ŠMINKE I FILTERA! Pokazala kako zaista izgleda, pa saopštila svima ODLUKU koju je donela!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track