SIGURAN SAM DA IVANA NEĆE UĆI U ZADRUGU! ŠA otkrio šta misli o supruzi, Tara priznala da su bili INTIMNI, pa zapretila BIVŠEM!
Foto: Printscreen/Pink

sve priznali

SIGURAN SAM DA IVANA NEĆE UĆI U ZADRUGU! ŠA otkrio šta misli o supruzi, Tara priznala da su bili INTIMNI, pa zapretila BIVŠEM!

Rijaliti -

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša govorili su o svojoj vezi, a Ša je odgovorio na pitanje da li misli da ga supruga gleda i razmotrio mogućnost da Ivana Aleksić uđe u rijaliti.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa
foto: Printscreen/Pink

- Ne smem ni da razmišljam o tome. Ne znam da li gleda. I grešniji od nas osuđuju sve ovo. Mislim da svi osuđuju, mislim da sam najgori. Ne očekujem da uđe u Zadrugu. Siguran sam da neće ući, da neće doći, znajući je. Da uđe, pobegao bih. Zapalio bih odmah. Ona je imala ponudu tokom Zadruge 2 da uđe, ona je van ovog sveta. Imam crv sumnje jer nisam očekivao da dođe do čega je došlo. Ne kajem se što sam sa Tarom. Ne bih pobegao, suočio bih se.

Tara je dobila pitanja vezana za Kiju Kockar i Mateju Matijevića:

- Kiji sam se izvinila, Nadici nemam za šta. Što se tiče Mateje, saznajem šta piše napolju. Mogu samo da ga napu*im ku*cem, bilo bi mu bolje da me ne uzima u usta.

Simova je priznala da su ona i reper bili intimni:

- Jeste, bilo je sek*a - rekla je ona u Amidži šouu.

Nenad Aleksic Sa, Tara Simov
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:05

NAKON PRIČA DA JE PO NJU DOLAZILA HITNA, OGLASILA SE ŽENA NENADA ŠA! Ivana zablistala na mrežama, ne skida OSMEH sa lica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track