MAJA PODIVLJALA PRE SVADBE Urlala iz petnih žila, na imanju nastala NEVIĐENA DRAMA: Vrištali jedni na druge! Karić im zapušio USTA
Foto: Printscreen7Zadruga

KARAMBOL

MAJA PODIVLJALA PRE SVADBE Urlala iz petnih žila, na imanju nastala NEVIĐENA DRAMA: Vrištali jedni na druge! Karić im zapušio USTA

Rijaliti -

Veliki šef odlučio je da probudi sve zadrugare kako bi mogli da se spreme za današnji dan, odnosno da bi zablistali na venčanju Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša.

Jovana Tomić Matora i ostali zadrugari odmah su digli ruke u vis kako bi se veselili. Međutim, Maja Marinković bila je šokiranog izraza lica dok je slušala pesme i negodovala tekst koji je čula. Maju je dotatno poremetilo to što nije ispoštovan red za kupanje, jer ona kao matičarka je trebala da ima prvenstvo.

U Beloj kući nastala je opšta frka i drama, zbog reda za kupatilu i tuširanje. Kako se danas odigrava svadba Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša, zadrugari su pohitali da se spreme što pre i bolje.

Dok su jedni imali problem oko toaleta, sa druge strane, mnogi nisu spremili svoje kombinacije, pa im je Stefan Karić povikao nasred sobe.

- Ljudi, da li smo toliki retardi da se svađamo oko toga? Svi ćemo stići - poručio je Karić.

- Oni su debili, debili! - vikala je misica.

Kristijan Golubović otišao je do Marka Janjuševića Janjuša u prostoriju za rehabilitaciju kako bi mu pomogao oko oblačenja odela.

Golubović je bio oduševljen Janjuševim odelom i kako mu stoji, a onda se našalio na račun mlade Aleksnadre Nikolić.

- Kao saliveno ti stoji, nemoj da mi omaneš danas, da nag*ziš mladu, da joj se puši p**ka! - rekao je Kristijan.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:09

KAJA VAŽI ZA PRAVU BOMBU NA ESTRADNOJ SCENI! Pevačica sada pokazala majku, neverovatno je koliko liče: KAO SESTRE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track