Najnovije vesti

NIJE MENE TOMOVIĆ HVATAO, NEGO TEBE! Rialda i Car zaratili, pevačica ga dovela do TAČKE PUCANJA: Sevale provokacije i UVREDE!
Foto: Printscreen7Zadruga

KARAMBOL

NIJE MENE TOMOVIĆ HVATAO, NEGO TEBE! Rialda i Car zaratili, pevačica ga dovela do TAČKE PUCANJA: Sevale provokacije i UVREDE!

Rijaliti

Rialda Karahasanović i Filip Car su žestoko zaratili za crnim stolom, sevale su provokacije i uvrede.

- On je imao legitimitet da očekuje srednji budžet, ako ti stalno dolaziš kod njega - rekla je Sandra za Cara.

- Ne branim nju, ali su ovde ljudi svašta radili jedni drugima, pa su davali velike budžete - govorio je Janjuš.

- Ti si podvojena ličnost, ti komentarišeš budžete otkad je Vladimir otišao. Možda si ljubomoran na mene zbog toga, zbog odnosa sa Vladimirom - rekla je Rialda Caru.

Filip Car
foto: Printscreen7Zadruga

- Da li si ti dobro? Neka mi je dala mali budžet, ali je mogla reći neke stvari. Ja sam stabilan, sa njom sam bio dobar, dok nisam video ono što je radila sa oženjenim muškarcem. Nisam ja emotivno vezan za Vladimira, nego ti, mene nije hvatao za guzicu. Vidiš, Rialda, ja ne ulazim u tvoje odnose, da li ti radiš nešto za pare i kakva je tvoja veza, a ako tebe moje interesuje, ja ti objasnim za deset minuta - govorio je Car Rialdi.

- Ja tebe već ne slušam, samo sam ovde da bih komentarisala - rekla je Rialda.

- Mislim da si pogrešila tu, Car ima prava da pomisli za budžet, ispadate smešni. Dobro što si Janjušu dala veliki budžet, ali si trebala da pomeneš stvari koje ste imali, tako bih ja uradio - nadovezao se i Karić.

- Slažem se što se para tiče, ali mislim da si kroz komentar okrenula priču na mene, a znaš da si ti sve šalom prouzrokovala - ubacio se i Cvele.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Jelena Tinska bez dlake na jeziku o Merimi i Lečiću
00:22

Jelena Tinska bez dlake na jeziku o Merimi i Lečiću

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...