NADICA ISPRIČALA ŠTA SE SVE DESILO KAD JE UMRO KIJIN OTAC: Poverila se Sanji gde je bila, imala je operaciju i svi su je ZVALI!
Foto: Printscreen

IZNELA DETALJE

NADICA ISPRIČALA ŠTA SE SVE DESILO KAD JE UMRO KIJIN OTAC: Poverila se Sanji gde je bila, imala je operaciju i svi su je ZVALI!

Rijaliti -

Nadica Zeljković tokom dana provela je vreme sa Sanjom Stanković i setila se trenutka kada je saznala da je njen bivši pokojni muž, a otac Kije Kockar preminuo.

Kijina majka rekla je da su je tada svi zvali, a da je u to vreme imala operaciju nogu.

majka, Miloš Kockar, Kristina Kija Kockar
foto: Marina Lopičić, Printscreen

"Nema Sanja ko me nije zvao. Nenormalno krenulo, ja kako je bilo slavlje, ja sam operisala noge tada, ja sam rekla da idem da legnem u sobu, legnem u sobu i dobijem poruku od njene sestre od strica: 'Jesi li čula šta je bilo?', ja siđem dole, pa kad je krenulo, da li je istina ili nije istina, ja u Holandiji, šaljem njegovoj rođenoj sestri, meni javili, a njoj nisu. Ta što mi je poslala poruku, ona je u Egiptu, njena sestra. Skontam da je istina, onda se vratim sutradan, Vanja i ja. Posle sam išla dve nedelje sledeći put sam bila", ispričala je Nadica.

Nadica Zeljković, Sanja Stanković
foto: Printscreen

"Neki antifanovi izmislili da je umro njen tata i ja tu ne registrujem, ali vidim novinari, zovu me, ja se presekla, zovem njenu mamu, pitam kako je, kako je Hranislav, kaže da su super, ja se presekla, presekla se!", dodala je Sanja.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track