ŽENA DA ME UBIJE, TO JE GADNO: OVAKO je Kristijan govorio o JAVNOJ PRELJUBI pre nego što ju je POČINIO! Novi SKANDAL trese ZADRUGU
Foto: Damir Dervišagić

OMAKLO MU SE?

ŽENA DA ME UBIJE, TO JE GADNO: OVAKO je Kristijan govorio o JAVNOJ PRELJUBI pre nego što ju je POČINIO! Novi SKANDAL trese ZADRUGU

Rijaliti -

Kristijan Golubović sinoć se tokom žurke poljubio sa zadrugarkom Kristinom Spalević, sa kojom je proveo noć u rehabilitaciji rijalitija, dok mnogi iščekuju reakciju njegove supruge Ivane Golubović.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Zadruga

Svoju suprugu Ivanu, sa kojom je dugi niz godina u braku, prevario je javno, pred milionima. Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kome se jasno vidi da se ljubi sa atraktivnom zadrugarkom, iznenadio je mnoge, s obzirom na to da je Golubović tokom rijalitija mnogo puta isticao koliko voli svoju ženu.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Printscreen

Kristijan je jednom prilikom otkrio kako bi njegova supruga reagovala da sazna da je blizak sa drugom ženom.

- Da bi radije delio ćeliju na mesec dana sa Kulićkama ili Stanijom? - glasilo je pitanje koje je Golubović pre nekoliko meseci dobio u emisiji "Amidži šou", pa je tad rekao koja bi bila Ivanina reakcija.

- Da li su mi obe opcije gadne? Ne, nisu gadne, gadno je što bi me Ivana ubila zbog druge opcije, žena da me ubije... (smeh) A sa Kulićkama ne bih preživeo sigurno. Ili bi ih ubio, ili bi me ubile... Ili bih umro od njih. Ajde da izaberemo Kuliće, bilo bi zanimljivije - kazao je tom prilikom.

Kristijan Golubović, Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink

Ivana je, podsetimo, nedavno dobila ponudu da uđe u "Zadrugu".

- Ivana je žena koja je van svih estradnih, rijaliti dešavanja i nikada nije volela da se zna njen identitet. Ona podržava Kikija u svemu, ali sve dok ona nije predmet štampe i pisanja. Ovoga puta nešto se kod nje desilo i ona je čak pristala da pregovara o ulasku u najgledaniji rijaliti na Balkanu. Produkcija zna da bi to izazvalo haos, ali bukvalno haos. Ponudili su joj pozamašnu cifru da bude unutra neko vreme, ne do kraja, a u pitanju je suma od koje vam se vrti u glavi, pa je i sama Ivana bila saterana u ćošak ovom ponudom. Videla je kako je bilo kada je trajala korona i kako je teško vreme bilo tada. Kada se spoje njen i Kikijev honorar, mogu da srede celu kuću, koju su nedavno počeli da renoviraju na Senjaku. Ćerka je već porasla, ima ko da se brine o njoj za tih mesec dana - izneo je nedavno izvor blizak porodici Golubović za "Srpski Telegraf".

Ivana Golubović, Kristijan Golubović
foto: Damir Dervišagić

Kristijan je prošlog meseca pričao o problemima koje je imao sa suprugom.

- Sa Ivanom nisam bio dobro, džangrizala mi je za ono sve i za MIljanu, Draganu, Aleksandru... Vređala me je, pretila mi je, ponižavala me. Ja sam navikao od najvoljenijih da budem kritikovan - kazao je on tada u rijalitiju.

Kurir.rs/S.M./Blic

BONUS VIDEO:

01:51

Stanija Dobrojević o odnosu sa Markom Markovićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track