KRISTIJAN RASPAMETIO KRISTINU ČIM JE OČI OTVORIO! Golubović ju je okitio NAKITOM, ne može da sakrije koliko mu se DOPADA cimerka!
Foto: Printscreen

sve prisniji

KRISTIJAN RASPAMETIO KRISTINU ČIM JE OČI OTVORIO! Golubović ju je okitio NAKITOM, ne može da sakrije koliko mu se DOPADA cimerka!

Rijaliti -

Kristijan Golubović i Kristina Spalević razbudili su se, a nakon razgovora sa Franom Pujasom, Golubović je odlučio da ulepša Kristini dan.

Naime, Golubović je uzeo nakit koji ima sačuvan u pabu, a zatim ga je stavljao Kristini, koja je bila oduševljena. Mnogi su prokomentarisali da Kristijan ne ume da sakrije da gaji simpatije prema njoj, te da je zaboravio na suprugu Ivanu.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Podsetimo, Kristijan i Kristina poljubili su se na žurki, a kamera je zabeležila taj trenutak. Nakon toga njih dvoje se gotovo ne razdvajaju, a tim povodom oglasila se i Golubovićeva sestra.

- Imam da kažem po pitanju moga bate i Kristine, on se izjasnio, ja u njega verujem, tako da što se njih dvoje tiče, nema tu ništa, on voli svoju suprugu Ivanu i dete, taj klip ne znači ništa - prokomentarisala je sestra u emsiji "Pitam za druga".

kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:25

POVTRDILA DA JE KRALJICA BAKŠIŠA! Mladenovićka ZABAVLJA goste na slavlju, a novčanice JEDVA DRŽI, svi se pitaju kad je nastao snimak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track