CELA BELA KUĆA SE UDRUŽILA PROTIV FILIPA CARA: Smrad i kompleksaš koji omalovažava ljude, ulizuje se NAJJAČIMA i drži slovo!
Foto: Printscreen

HAOS

CELA BELA KUĆA SE UDRUŽILA PROTIV FILIPA CARA: Smrad i kompleksaš koji omalovažava ljude, ulizuje se NAJJAČIMA i drži slovo!

Rijaliti -

Rialda Karahasanović tokom porodičnog sastanka je zatražila da bude prva koja će komentarisati danas, pa se prvo obrušila na Filipa Cara.

"Jutros do 8 nismo mogli da spavamo, Car je prvo držao govore, omalovažavao ljude, ismejavao, onda došao da drži Đedoviću slovo... Meni treba san da bih mogla da funkcionišem. Trpimo svakog utorka njegovo ponašanje, ja ne znam kakve on komplekse ima, verovatno ima mali k*rac, čim mora da se dokazuje", poručila je Rialda.

Zadruga 4
foto: Printscreen

"Ja znam da sam utorokom, naročito na početku, znao da budem bezobrazan, agresivan. Ja jesam popio, zezao se, sprdao... Bio sam odličnog raspoloženja, odlične volje...", pričao je Car.

"J*bem te u usta, p*čko smrdljiva, sad ću da ti kažem. P*čko jedna smrdljiva, ti si jedno ljudsko g*vno, smrad, slina, ti si sve najgore, kompleksaš, džukela. Ti nama pričaš ovde sinoć nama da smo sline, da nas treba j*bati. Kupiću te, klošarčino jedna, sram te bilo! A p*šiš k*rac Kristijanu, sram te bilo. Ako imaš nešto sa Franom i Minom, to rešavaj tamo... Ti si sinoć nas ovde dva sata ponižavao!", skočio je Mića.

"Ja apsolutno znam da u pijanom stanju mogu da budem ovakav i onakav, ali sam juče bio odlične volje. Nataša, da li sam bilo koga ponižavao?", pitao je Car.

"Sve, 90 posto si ponižavao sve", ustala je Nataša Radan.

"Uopšte nisam bio neugodan, smejali su se ljudi", pravdao se Car.

"Ogradio se od najjačih, a p*šaš po sirotinji! Najjače hvališ, a ostalima se p*šaš u usta! Ja tebi kažem, ja se tebi p*šam u usta!", urlao je Mića.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track