IVANA ALEKSIĆ I KIJA DELE ISTU SUDBINU! Muževi ih prevarili u rijalitiju, pa došle do VELIKE POPULARNOSTI: Istorija se ponavlja!
Foto: Printscreen TikTok, Printscreen Youtube

sve isto

IVANA ALEKSIĆ I KIJA DELE ISTU SUDBINU! Muževi ih prevarili u rijalitiju, pa došle do VELIKE POPULARNOSTI: Istorija se ponavlja!

Rijaliti -

Reper Nenad Aleksić Ša javno je prevario suprugu Ivanu Aleksićta sa skoro 20 godina mlađom Tarom Simov.

Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša, Tara Simov
foto: Printscreen, Printscreen/Pink

Naime, Tara i Ša započeli su svoju vezu pred kamerama rijalitija "Zadruga", a u sličnoj situaciji našla se i Kristina Kija Kockar u prvoj sezoni pomenutog šou programa.

Kija je vrlo brzo nakon što ju je tadašnji muž, folker Slobodan Radanović, javno prevario sa Lunom Đogani - postala miljenica nacije, a koliko je bila voljena govori i podatak da je došla do prvog mesta u "Zadruzi 1" uz veliku podršku publike, iako u ovom "Pinkovom" šou programu nije bila od početka.

Sloba Radanović
foto: Ana Paunković

Radanovića su svojevremeno mnogi prozivali zbog toga što se "srozao" aferom sa Lunom, uz konstantne svađe i agresivne izlete, što sad mnogi pripisuju Nenadu Aleksiću Ša kraj Simove.

Ivana, pored pomenutih stavki, ima sličnosti sa Kijom i u tome što sama zarađuje od salona za ulepšavanje koji vodi, baš kao što je Kockareva zarađivala kao stjuardesa. Kija je posle rijalitija snimala pesme i spotove, unovčila populanost kroz brojne reklame, bila članica žirija u muzičkim takmičenjima, napisala knjigu, te glumila u filmovima i serijama, pa je jasno da bi i Ivana, ukoliko to poželi, mogla da iskoristi to što je ljudi vole za započinjanje karijere iz snova.

U prilog činjenici da publika voli Ivanu govori i podatak da je njeno prvo obraćanje javnosti kroz lajv na Instagramu sa Vladimirom Tomovićem, pratilo preko 30.000 ljudi, koje je zanimalo šta ima da kaže.

Ona je tom prilikom otkrila i da su joj nudili veliki novac da uđe u Belu kuću, ali to nije želela.

Ivana Aleksić, Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

"Nudili su mi, u pitanju su bile zaista velike cifre. I hvala im na tome, ali to nije moj svet. Meni je i ovo sada neprijatno. Ja ne bih volela da budem na televiziji, naš prijateljski odnos ne bi bio problem da si ti žensko. Ja sam isto tako pozdravljala tetka Nadicu. Ja želim da imam nekog ko će stati iza mene, pokazao si da si dobar čovek i prijatelj, ja takve ljude želim u životu", pričala je Ivana u lajvu na Instagramu.

Ivana Aleksić, Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:07

KIJA KOCKAR SVAKI DAN IMA NOVU FRIZURU, A OVA JOJ STOJI TOP: Napravila promenu koju joj je Kaća Živković odmah komentarisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track