RIJALITI VEZA KOJA JOŠ TRAJE! Maja se seli iz KOVINA pravo kod Alena, on ne štedi za njenog trogodišnjeg SINA Andriju!
Foto: ATA Images

Ljubav cveta

RIJALITI VEZA KOJA JOŠ TRAJE! Maja se seli iz KOVINA pravo kod Alena, on ne štedi za njenog trogodišnjeg SINA Andriju!

Rijaliti -

Alen Hadrović, otkad je izbačen iz "Zadruge", svaki slobodan trenutak provodi sa svojom devojkom iz rijalitija Majom Marković.

Obasipa je poklonima, a ne štedi para ni na njenom trogodišnjem sinu Andriji. Poznati par primetili smo u jednom tržnom centru dok su razgledali igračke u dečjim radnjama.

Kao i ostali savesni građani, i Maja i Alen su na licu nosili maske i držali distancu zbog korona-virusa. Sve vreme su razmenjivali poljupce i grlili se. Bivša medicinska sestra na sebi je imala belu lepršavu suknjicu koja je istakla njene vitke noge. Za razliku od nje, Hadrović se nije doterao, pa je za šoping obukao farmerke i majicu. To mu nije smetalo da se fotografiše, pa su pre ulaska u radnju golupčiči 'opalili' jedan selfi.

Onda su svratili u prodavnicu igračaka i kupili 'betmena' koji govori za malog Andriju. Alen je inače oduševljen Majinim sinom, s kojim često priča o crtaćima. Tako je i saznao koju igračku mališan želi da dobije.

Maja i Alen su se kratko zadržali u prodavnici, a onda su nastavili da špartaju po tržnom centru. Da je njihova ljubav posle izlaska iz rijalitija još jača, dokazuje i to što sve češće razgovaraju o zajedničkoj budućnosti. Planiraju da se Maja preseli iz Kovina u Beograd i da tu počnu da žive.

kurir.rs/hit

Bonus video:

00:08

SUBOTIĆKA SE NAŠLA SA OCEM MAJE MARINKOVIĆ: Taki i Aleksandra se osamili, nazdravljaju, a za to imaju POSEBAN razlog! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track