ERMINA I MISICA U NIKAD ŽEŠĆOJ RASPRAVI! Zadrugarka tvrdi da je Jovana EMOTIVNO UCENJIVALA Stefana i nazvala je SPONZORUŠOM!
Foto: Printscreen7Zadruga

KARAMBOL

ERMINA I MISICA U NIKAD ŽEŠĆOJ RASPRAVI! Zadrugarka tvrdi da je Jovana EMOTIVNO UCENJIVALA Stefana i nazvala je SPONZORUŠOM!

Rijaliti -

Zadrugari su pogledali video klip koji su pogledali je razgovor između Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, i rasprave zbog uvreda koje joj je uputio.

- Odmah na početku je skočila Milica Kemez, koja je govorila Jovani da ustane i kaže da ga voli, a ljuta je bila jer je govorila za nju na ružan način.

- Ti ćeš meni da govoriš šta ja da kažem. Rekla sam da na možeš da porediš tvoj odnos sa mojim. A kad bih pričala stvarno, ne bi mogla da spavaš - rekla je Jovana.

- Prva je ona meni rekla, ti to isto radiš, ponižavaš se. Stefan i Bora su egal po psovkama. Opisala si moju vezu, Majinu, svačiju, samo svoju ne. Ona se predstavlja ovde kao mis univerzuma - govorila je Milica.

- Sram da te bude. Ne opravdavam se, ali ne mogu da budem na nivou sa Borom. Nemojte da se brinete kako ja psujem, gledajte vas. A ona sad što nije opsovala do sad, čim opsuje, sad je najgora - rekao je Karić.

- Ja ću komentarisati klip, ona je ovde molila Karića da joj kaže da je voli. A ona je folirant, ona kaže nije lažov, a uporno i dalje laže. Lagala je na klipu da nije gledala Anđela, jako je bolesna, ne možeš da podneseš ovo, psihopata si. Rekla je - molim te, budi sa mnom - rekla je Ermina,.

- Nisam to rekla, daj budaletino - rekla je Jovana.

- Nije rekla, bilo je pitanje gledaoca - dodao je Đedović.

- Nije rekla, ja znam kako bih reagovao - rekao je Karić.

- To je emotivno ucenjivanje, ona ima problem, ona sumnja - nastavila je Ermina.

- Ova gospođa sa polumozgom, bezobrazna je, zla, hoće da preokrene u svoju korist priču, lider budala, ja sa njom neću da pričam - rekla je Jovana.

- Evo sad ću ti reći - Volim te! - rekao je Karić.

- Još jednom me pomeni u ovoj Zadruzi - zapretila je Jovana Ermini.

- Ja sam ušao ovde da bih sam zaradio novac - rekao je Karić.

- Ja nisam sponzoruša, da sam htela da prodam svoje telo, ležala bih negde na jahti, a ne bih bila ovde i svađala se s tobom. Sram te bilo, Boga se ne plašiš - pričala je Jovana.

- Kontaktirala me agencija, pitala me je da predstavim i smatrala da sam kompletna ličnost, pa sam odbila - rekla je misica.

- Oni su rekli da si trebala da uđeš ovde da bi se smuvala sa njim - rekao je Milan.

- Zato što sam imala titulu misice, ne bih li ja s tom titulom osvojila njega, s obzirom na njegovu prošlost. Nisu me pitali ko mi se sviđa - nastavila je Jovana.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 01.5.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track