TARINA MAJKA OČAJNA ZBOG ĆERKE I BUDUĆEG ZETA! Miroslava na rubu nervnog sloma: Moja ćerka propada zbog Ša, gubi HONORARE
Foto: Printscreen/Magazin IN

uplašena za dete

TARINA MAJKA OČAJNA ZBOG ĆERKE I BUDUĆEG ZETA! Miroslava na rubu nervnog sloma: Moja ćerka propada zbog Ša, gubi HONORARE

Rijaliti -

Miroslava, Majka Tare Simov, gledala je na kako joj ćerka pada u nesvest! Zbog toga se veoma potresla, a kako je u intimnoj ispovesti ispričala za sve krivi Nenada Aleksića Ša.

- On ju je upropastio! Zbog njega je prestala da jede, zbog njega pada u nesvest, zbog njega gubi honorare, zbog njega je već sve izgubila! - kaže Miroslava Simov i dodaje da nikada neće prihvatiti ćerkinu vezu s oženjenim muškarcem.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Ja njemu ništa ne verujem. Ne bih se začudila ni da se sa ženom dogovorio pred ulazak i unapred osmislio taktiku za opstanak. Da uđe, smuva Taru, malo drame, malo svađe, malo se razvodimo pa se na kraju ne razvedemo - naglašava Miroslava, kojoj je trenutno ipak najvažnije ćerkino zdravlje.

Miroslava Simov
foto: Printscreen/Magazin IN

- Za svaku majku je traumatično da gleda kako joj se dete kida, cepa, ima lomove, pije lekove, gubi svest... - kaže ona.

Podsećamo, Tara Simov je pre dva dana nakon svađe sa svojim ljubavnikom doživela slom živaca. Najpre je urlala, vikala, plakala, bacala novac po imanju, a onda je otišla u garderober gde je izgubila svest i pala na pod. U takvom stanju ju je našao onaj zbog kog je i dospela tu, a onda je alarmirao obezbeđenje i vrlo brzo joj je pružena medicinska pomoć.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Pink

kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:14

JAVNO JE BLATIO, A SAD BI DA SE MIRI SA SONJOM: Željko ne može da je preboli, a ovu pesmu je napisao za nju kad se udala za Lukasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track