REPERU NEĆE BITI DOBRO KAD JE VIDI! Ivana Aleksić BLISTA dok repera Tara URNIŠE u rijalitiju, evo kako IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Printscreen, Printscreen/Pink

nikad lepša

REPERU NEĆE BITI DOBRO KAD JE VIDI! Ivana Aleksić BLISTA dok repera Tara URNIŠE u rijalitiju, evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša nedavno je dobio papire za razvod od supruge Ivane Aleksić.

Ivana Aleksić
foto: Damir Dervišagić

Njegova supruga rešila je da stavi tačku na brak sa reperom nakon što ju je prevario u rijalitiju "Zadruga" sa 20 godina mlađom Tarom Simov.

Tarina i Nenadova veza veoma je burna od samog početka, te gledaoci svakodnevno mogu videti njihove svađe, izlive ljubomore i raskide.

Nenad Aleksić Ša, Tara Simov
foto: Printscreen

Za to vreme, Ivana Aleksić izgleda nikada lepše. Naime, ona se nijednom nije oglasila povodom javne prevare, ali je veoma akitvna na društvenoj mreži Instagram .

Ivana Aleksić
foto: Printscreen

Ona ne skida osmeh sa lica, a poradila je i na promenama fizičkog izgleda i pohvalila se na društvenim mrežama.Sada je češće možemo videti našminkanu i doteranu. Jedna od najnovijih promena je i frizura.

Ivana Aleksić
foto: Printscreen

Inače, Ša je počeo da iznosi detalje iz njihovog braka nakon što je saznao da se Ivana na Instagramu uključila u video prenosu uživo sa Vladimirom Tomovićem.

"Pokušavali smo i radili na tome da imamo dete. Meni je to jedina i najveća neostvarena želja. I evo sad kad pričam sve, moram da kažem da mi je Ivana u jednom trenutku rekla: "Možda mi još nismo ni spremi za dete". Svodilo se naše vreme na to da ja sedim u salonu, čekam da završi posao i onda kući, kokice i film, pa legnemo da spavamo. Al' kad kažem spavamo - spavamo. Radila je dosta i pričala je da je umorna. Falile su mi neke stvari u braku. Legnemo i spavamo. Nema ništa, samo spavamo. Kad je bio period korone bili smo stalno u kući i mi smo se ponašali kao da ne podnosimo jedno drugo. Smetalo mi je što nismo intimni. Razmišljao sam stalno o tome da zaradim pare i putovao sam i radio. Ona je finansijski doprinosila u braku. Radila je dosta u salonu. Sve ređe i ređe smo bili intimni. Čak sam joj i rekao: Nemoj da odem i sa strane da tražim nešto", kazao je Ša.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

05:00

SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja