SIN SE ODREKAO KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Neće ni da čuje za oca, SRAMOTA ga šta mu matori radi! Kristina je 4 godine mlađa od LAZARA
Foto: Facebook

i ne gleda ga

SIN SE ODREKAO KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Neće ni da čuje za oca, SRAMOTA ga šta mu matori radi! Kristina je 4 godine mlađa od LAZARA

Rijaliti -

Lazar Đukić, sin Kristijana Golubovića navodno je ogorčen zbog ponašanja svog oca u rijalitiju "Zadruga".

Lazar ne želi da komentariše Kristijanove postupke, on uopšte ne govori o ocu:

- Lazar vodi normalan život i ne voli da ga povezuju s ocem. Sa Kristijanom je imao drugarski odnos, ali bez neke preterane bliskosti. Mnogo je manje bio sa njim nego što je trebalo, ali drugačije nije moglo, jer je trećinu Lazarovog života Kristijan oproveo u zatvoru. Sigurno mu je otac mnogo nedostajao, ali Lazar se trenutno stidi onoga što vidi u rijalitiju. Ma on to i ne želi da gleda, a ni da sluša priče. Misli da je baš blamantno da čovek u njegovim godinama provodi vreme sa devojčicom koja ćerka može da mu bude, 30 godina je stariji od nje. Pa Kristina od koje se Kristijan ne odvaja je mlađa od Lazara četiri godine, pa sramota je - ističe izvor za Svet blizak Goluboviću.

Lazar Golubović
foto: Damir Dervišagić

Lazar nikad nije isticao da je Kristijanov sin, niti je na taj načun želeo da se promoviše. Tek kada je napunio 20 godina Kristijan ga je priznao. Kako je Golubović tada objasnio, zbog Lazarove bezbednosti nije smeo to da učini ranije. Do tada je starateljstvo nad njim imala Danijelina majka. Nakon što je Kristijan po izlasku iz "Zadruge" uhapšen, Lazar se nije pojavljivao u medijima, ali slike sa ocem uprkos svemu nije skinuo sa društvenih mreža.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Printscreen

kurir.rs/svet

Bonus video:

00:04

KRISTIJAN ZBOG NJE BIO U POLICIJI, A STANIJA SPAKOVALA KOFERE? Svi se zbog OVOG snimka pitaju da li konačno ULAZI u rijaliti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja