Najnovije vesti

TARA POPILA CELU TABLU SEDATIVA ZBOG REPEROVE ŽENE! Simova divlja i plače, a Ivana joj PRETI preko zajedničkog druga?!
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

ŠOK

TARA POPILA CELU TABLU SEDATIVA ZBOG REPEROVE ŽENE! Simova divlja i plače, a Ivana joj PRETI preko zajedničkog druga?!

Rijaliti

Tara Simov diskvalifikovana je iz Zadruge nakon što je demolirala kuću, ali kako se čini, tek se po izlasku iz rijalitija suočila s ozbiljnim problemima.

Naime, ne samo da je doživela veliku osudu naroda već je dobila i brojne pretnje od mnogih koji nisu podržali njenu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, a među njima se našla i Ivana Aleksić, koja je Tari preko zajedničkih prijatelja navodno poručila da pazi šta radi.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Tara je zbog lošeg psihičkog stanja konstantno na lekovima za smirenje, a čak je pokušala da presudi sebi. - Tara je totalno izgubila kompas, ova sezona ju je uništila. Ušla je u rijaliti u nadi da će sa svog imena sprati ljagu koju nosi još od prethodne Zadruge, ali ovaj put se još više ukopala. Suočila se s brojnim negativnim komentarima i teško joj pada što je postala najomraženiji učesnik rijalitija do sada. Zbog svega ne napušta stan svog prijatelja kod kojeg je otišla nakon što su je izbacili - počeo je Tarin blizak prijatelj, i otkrio da bivšoj zadrugarki najviše smeta to što je Nenadova porodica ne prihvata.

Tara Simov
foto: Printscreen/Zadruga

- Oni ne žele da čuju za nju jer mnogo vole Ivanu, s njom su imali divan odnos i svu svoju podršku pružaju njoj. Taru ne prihvataju i ne žele da je prime u kuću jer smatraju da njihov sin zaslužuje bolju i kulturniju devojku - nastavio je Tarin prijatelj, i otkrio da se ona nakon izlaska iz rijalitija suočila sa ozbiljnim pretnjama.

- Kada je rekla da će živeti u stanu u kom je Ša živeo sa suprugom, Ivanu je to veoma naljutilo, pa joj je preko zajedničkog poznanika poručila da pazi šta radi jer može da glumi da je jaka u rijalitiju dok je tu obezbeđenje, ali na ulici nema ko da je čuva. To je Taru pogodilo, divljala je, plakala... Ubrzo nakon toga je popila celu tablu sedativa - rekao je izvor i otkrio da je Tara u lošem psihičkom stanju.

- Ne želi to da pokaže, ali nije joj svejedno. Ponašanje joj oscilira, čas divlja čas leži i nepomično gleda u jednu tačku. Jako je loše psihički. Tek sad joj dolaze na naplatu njena nedela. Ona je najveći neprijatelj sama sebi - zaključio je Tarin prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman.

Tara Simov, Ivana Aleksić
foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja