ŠA, UKANALIO SI SE! NISI POVUKAO RUČNU! Kristijan urnisao repera zbog Tare i ponašanja koje ima u rijalitiju: Vi ste KRETENČINE!
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić, ATA Images

NEĆE DA ĆUTI

ŠA, UKANALIO SI SE! NISI POVUKAO RUČNU! Kristijan urnisao repera zbog Tare i ponašanja koje ima u rijalitiju: Vi ste KRETENČINE!

Rijaliti -

- Fran Pujas, tebi na muku kad sednem sa malim budžetom! Danas su pali baloni i zlatno Ša, tako da i za njega mali budžet! Ša ukanalio si se, ali kao i Alenu i Janjušu sam pričao kao i meni što su mogli da pričaju za Kristinu, nisi imao rampu i nisi povukao ručnu. Tara je izašla da bi sve proverila, i njeno bitisanje ovde bi bilo vaše blamiranje, a ona je izašla da opegla sve napolju i odlčno je što je otišla jer ne može da se kontroliše. Baloni su lepi, ali nisu sve jer su ovde dolazili i motori, Tara i ti ste kretenčine i luda kuća. Mislio sam da si veća šmekerčina - rekao je Kristijan.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Zadruga

- Napolju ćemo biti lagani, polako! Ja Taru volim i napolju neće biti tako! - rekao je Ša.

- Fran je stara dojka Zagreba! Mali dečko i simpatičan i sve su želele da budu sa njim zbog hajpa, ona ode pa dođe i Paula je otrovna za tebe! Lep ste par i navijam za vas, i ja vidim da ste vi tinejdž zvezde! - rekao je Kristijan.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Zadruga

- Sanja, nažalost kada bih mogao da ti dodam pare za stan, ja bih ti dodao i nadam se da ćeš uspeti u tome. Nekoliko puta sam rekao nešto loše, ali se izvinjavam i shvatam ako si radila nešto da si imala traumu, a ja se kunem da bih dao pet godina života na robiji da sredim kretena koji te je udario! - rekao je Kristijan.

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track