KUNEM TI SE U DVOJE DECE, NAĆI ĆU TE KAD IZAĐEM! Nakon sukoba, Kristijan se uneo Mini u facu i ZAPRETIO JOJ: Ona se SLEDILA! VIDEO
Foto: Printscreen/Zadruga

UŽAS

KUNEM TI SE U DVOJE DECE, NAĆI ĆU TE KAD IZAĐEM! Nakon sukoba, Kristijan se uneo Mini u facu i ZAPRETIO JOJ: Ona se SLEDILA! VIDEO

Rijaliti -

Mina Vrbaški je ležala na garnituri i gledala seriju, kada joj je prišao Kristijan Golubović, prvi put posle današnjeg sukoba.

- Kunem ti se u dvoje dece, kad izađem, naći ću te. Onda ćeš da mi ponoviš ovo što si mi rekla. Ne verujem da ćeš ponoviti. Ali to će ti biti poslednje što ćeš mi uraditi - rekao je Kristijan, a ona se sledila i nastavila je da gleda seriju.

Podsetimo, u rijalitiju je došlo do žestokog sukoba između Kristijana Golubovića i Mine Vrbaški, a Golubović je krenuo na nju, obezbeđenje je moralo da reaguje.

Razlog svađe je nezadovoljstvo podelom Kristijanovog budžeta.

"Ti si kriminalac na baterije", rekla je Mina Kristijanu.

"Ti si prostitutka. Vodim te ja u Egipat na letovanje, da ti pokažem da nisam kriminalac. Tebe ću da vodim. Ja sam tvoja mušterija, evo ti pare, daj mi usluge", rekao joj je Kristijan.

Mića sklanjao Minu, a onda je Kristijan skočio, obezbeđenje je uletelo u Belu kuću.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

01:15

MARKO BULAT POJAVIO SE DRASTIČNO MRŠAVIJI U PULSU SRBIJE! Pevač priznao šta je razlog: Fizički malo izgubiš i dobiješ DUHOVNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track