MORA DA PLATI 50.000 €, ALI SE OVAKO IZVUKLA IZ BEDE: Tara Simov sve BAHATOSTI u rijalitiju naplatila DEBELO na ovaj način
Foto: ATA Images

našla posao

MORA DA PLATI 50.000 €, ALI SE OVAKO IZVUKLA IZ BEDE: Tara Simov sve BAHATOSTI u rijalitiju naplatila DEBELO na ovaj način

Rijaliti -

Tara Simov diskvalifikovana je iz rijalitija, a starleta će morati da plati kaznu produkciji u visini od 50.000 evra. Završila je naa ulici, bez pomoći porodice Nenada Aleksića Ša, bez honorara i finansija. Ipak, kako saznajemo, uspela je da se snađe i dobije posao.

- Dobila je Instagram reklamu, mesec dana za 3.000 evra. Potrebno je da da reklamira jedan proizvod, a pored toga postaje i zaštitno lice na jednoj bosanskoj televiziji gde dobija još oko 1.000 evra, što je 4.000 evra mesečno - otkriva izvor.

Inače, nakon izlaska, Tara nije imala gde da ode, a po sopstvenim priznanju, pokušala je da stupi u kontakt s porodicom Nenada Aleksića Ša, ali bezuspešno. Reper ih je zamolio da joj daju karticu sa parama, i ključeve stana u Beogradu, a kako joj je plan propao, drug joj je pozajmio nekoliko hiljada dinara i boravi kod drugarice.

Otkrila je da nije imala ni za hleb, te da joj je bilo zaista teško.

- Njegova porodica se ne odaziva i ne odgovara mi na poruke. On je forsirao da odem u njgov stan. Njegov brat ne odgovara na poruke. Niko mi ne odgovara. Mom tati se javio neko, predstavili su se kao njegovi rođaci iz Rovina, ne znam da li je to istina. Javili su se i rekli da su u kontaktu sa njegovom tetkom i da je njoj loše i da su na usluzi da dođem kod njih dok Nenad ne izađe. Još nemam gde da spavam, još nemam gde da spavam, ne jedem ništa, smršala sam 10 kilograma - u suzama je pričala Tara.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: ATA Images, Printscreen

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:21

NE PERE SUDOVE, A LUKS STAN JOJ ČISTI AGENCIJA! Tara Simov ima posebno mesto gde čuva uspomene na Mateju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja