BRINEM SE ZA NJENO ZDRAVLJE! Oglasila se majka Aleksandre Nikolić, oplela po Filipu Caru: Da sam mu ja tamo, VIDEO BI SVOGA BOGA!
Foto: Printscreen/Pink

ljuta

BRINEM SE ZA NJENO ZDRAVLJE! Oglasila se majka Aleksandre Nikolić, oplela po Filipu Caru: Da sam mu ja tamo, VIDEO BI SVOGA BOGA!

Rijaliti -

Konflikt između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara je eskalirao je u Zadruzi kada je Aleksandra rešila da mu oteža boravak u rijalitiju zbog uvreda koje joj je uputio na račun njene majke.

Sada se oglasila Slovenka, Aleksandrina majka, koja je otkrila svoje viđanje ove situacije.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Printscreen/Pink

- Strašno šta se dešava, ja ovo u životu nisam videla. Cele noći nisam spavala. Ona ima emociju prema njemu, ja to vidim, znam moje dete - rekla je Slovenka.

Po njenom mišljenju, Filip Car namerno provocira njenu ćerku, a podržava to što mu je pokazala da sa njom ne može da se igra i šali.

- Preosetljiva je, ali ne folira zbog kadra. Nju je pogodilo kad je mene uvredio, ja sam za nju svetinja. Previše je blaga, da sam mu ja tamo, video bi svoga Boga - rekla je, pa dodala:

- Brinem se za njeno zdravlje. Ali dosta im je ćutala, ona nije mutava, i ne treba da ćuti - zaključila je Slovenka.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:19

BRENINA SNAJKA SA IVANOM ALEKSIĆ SLAVI RAZVOD OD ŠA! Pevale i veselile se, napravile LOM: Ne zna se koja bolje IZGLEDA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track