ON OD NJE MOŽE DA NAPRAVI PRAVU DAMU I DOMAĆICU: Mišelov brat se oglasio, otkrio da li će porodica prihvatiti Minu za SNAJKU!
Foto: Printscreen

OTVORENO

ON OD NJE MOŽE DA NAPRAVI PRAVU DAMU I DOMAĆICU: Mišelov brat se oglasio, otkrio da li će porodica prihvatiti Minu za SNAJKU!

Rijaliti -

Romansa Mine Vrbaški i Mišela Gvozdenovića danima intrigira, kako zadrugare, tako i javnost. Mina i Mišel su se ponovo zbližili, da bi rano jutros i ozvaničili svoju vezu. Pevač je pitao Minu da mu bude devojka, što je ona sa oduševljenjem dočekala.

Mišel Gvozdenović, Mina Vrbaški
foto: Printscreen

Sada se oglasio Mišelov brat Saša, koji nije znao da je njegov brat ozvaničio vezu sa Minom.

- Nisam ispratio, evo sada saznajem. Mišel može od Mine da napravi jednu pravu damu i domaćicu, da je smiri i izvede na pravi put. Na njima je da odluče da li će tako biti - rekao je Saša.

Saša je otkrio i da li bi porodica Gvozdenović prihvatila Minu za snaju, ukoliko bi njena veza sa Mišelom prerasla u nešto ozbiljnije.

- Ako je to njegov izbor, mi kao porodica im želimo sve najbolje i uvek ćemo poštovati Mišelove odluke. Svakako, ako bude nešto ozbiljnije, i Mišel bude srećan uz nju, kao i ona uz njega, mi prihvatamo! - istakao je Mišelov brat.

Mišel Gvozdenović, Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Pink

Sašu je otkrio svoje mišljenje o zadrugarima koji su od samog starta protiv ove ljubavi.

- Očito da su trn u oku svima. Čorba i Kristijan Mišela, pa uz njega i Minu, najviše ne vole. Ali narod sve vidi, kakvi su oni prema ženama bili i šta su sve radili i koliko su puni loših osobina - rekao je Mišelov brat, pa nastavio:

- Realno, ima mnogo devojaka koje su bile uz Mišela, i koje bi nešto više od drugarstva. Mišel je svakako gospodin, pa neće devojke da ponižava ili uvredi... Očigledno je da je najveći šmeker u Beloj kući - zaključio je Saša.

Mina Vrbaški, Mišel Gvozdenović
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:30

SINDI MODELS OTKRILA TAJNU SVOJE BRUTALNE FIGURE: Utegla se i izdominirala u teretani: Svi gledaju u njenu zategnutu ZADNJICU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja