OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Kada je voditelj saopštio ko je nominovan, zadrugarima PALE VILICE OD ŠOKA, a ONA je briznula u PLAČ!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Zadruga

HAOS

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Kada je voditelj saopštio ko je nominovan, zadrugarima PALE VILICE OD ŠOKA, a ONA je briznula u PLAČ!

Rijaliti -

Nakonšto su zadruagri nominovali Aleksandru Nikolić, došlo je vreme da voditelj saopšti zadrugarima ko je nominovan od strane publike.

- Danas neka ustanu Rialda i Cvele - rekao je Darko

Nakon toga podigao je Anju i Draganu, ali je ubrzo spustio Anju.

Darko je saopštio zadrugarima da je Cvele drugi nominovani. Anja je nakon tog saznanja briznula u plač.

Inače, Cvele je nedavno imao poziv sa majkom.

"Tu smo Jelena i ja, ako taja uspe i on će da se javi. Budi normalan, nemoj da mi praviš onakve gluposti, gledamo te 24/7. Volimo te svi, znaš šta smo pričali pre nego što si ušao. Znam šta je ljubav, ali je nenormalno ovo što radite. Pozdravio te je Limunana, neću da vidim nervozu više", rekla je Cveletova mama.

"Jole, ljubim te, podržavam te, nemoj da radiš ono, budi svoj", rekao je Cveletov tata preko telefona.

"Druži se sa Nikolom, nemoj da vidim ono onako. Ermina šta ti je rekla, znaš sve. Kikiju se zahvali, pozdravi prvenstveno njega. Onakve scene da ne vidim, to boli mnogo", dodala je njegova mama.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:54

URAGANKE PEVAJU ZA ŽIRI! ŠERIFOVIĆEVA UKLJUČILA LAJV: Ovako se Ivana, Sanja i Ksenija spremaju za nastup pred finale EVROVIZIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja